3D bitje scannen

3D Mouthguard is de ultieme mondbeschermer middels een 3D scan. Het 'bitje' klikt op het gebit en blijft vast in de mond zitten. Waardoor je optimaal kan communiceren met je teamleden en coach.

De mondbeschermer voelt aan als een tweede 'huid' en bevorderd de prestatie op het veld omdat je net wat meer lucht binnen krijgt. Je hebt bijna niet in de gaten dat je het bitje draagt. 

Over 3D Mouthguard

3D Mouthguard zorgt ervoor dat elke sporter waar ook ter wereld in de gelegenheid wordt gesteld om gemakkelijk, toegankelijk en betaalbaar een op maat gemaakt gebitsbeschermer kan bestellen.

Ze produceren voor elk soort gebit de ultieme gebitsbeschermer, met het meest ideale draagcomfort, een optimale bescherming en het meest vriendelijk (milieu en gemak) in gebruik.

Op maat gemaakt

De gebitsbeschermer is ontworpen in nauwe samenwerking met topsporters die ze elke dag gebruiken. 

  • 100% aansluitende pasvorm
  • Geen irritatie in mondhoeken of tandvlees
  • Vrij en voluit ademhalen
  • Moeiteloos communiceren

Laat je gebit scannen, middels 3D-scan in ca. 1 minuut. De mondbeschermer voelt aan als een tweede 'huid' en bevorderd de prestatie op het veld omdat je net wat meer lucht binnen krijgt. Je hebt bijna niet in de gaten dat je het bitje draagt. 

Hoe gaat het in zijn werking?

0% foutmarge en 100% wedstrijdfocus.

Door de bovenkaak te scannen met videotechnologie zijn alle minuscule rondingen en vormen van het gebit vast te leggen, door deze methode kunnen ze een perfect passende gebitsbeschermer produceren.
Dit doen ze middels een 3D printer met behulp van selective laser sintering (SLS)-technologie.

Bij dit additive manufacturing proces wordt gebruik gemaakt van een uniek materiaal dat voldoet aan alle eisen van een bitje op het gebied van sterkte, flexibiliteit, gezondheid en gebruiksgemak.​

3D Mouthguard bij The Hockey Centre

3D Mouthguard komt binnenkort voor de tweede keer bij ons langs. De datum voor het scannen van een bitje wordt nog bepaalt.
Door het bitje aanschaffen heb jij automatisch een afspraak voor een gratis 3D aanmeting bij ons op de aangegeven data.

Maak hier een afspraak