ANNE-FLEUR HAAR
EERSTE HOCKEYTRAINING

Anne- fleur kan haar geluk niet op als ze krijgt te horen dat ze eindelijk weer mag trainen. Eindelijk kan ze al haar vriendinnetjes weer zien en kan haar ogen uitkijken naar alle knappe jongens die er op de club rondlopen. Stiekem vind zij haar trainer ook wel wat. Haar trainingsdag is aangebroken en Anne- fleur moet er natuurlijk tip top uitzien. Aangezien het zo lekker weer is gaat ze op haar scooter naar de club. Haar outfit is de dag van te voren al uitgekozen. Ze draagt een roze rokje, net iets te strak, met witte sokken en een wit shirt. Zonder broek aan rijd ze op haar scooter richting de club. Want wie draagt er nou een broek aan op de scooter. Ze vindt het toch best raar om zo voorzichtig te moeten zijn.

De parkeerplaats is afgezet met allemaal linten waar je als auto tussendoor moet rijden. Gelukkig kan zij gewoon over het fietspad door de hekken. Ze zet haar scooter weg en ziet al een paar vriendinnetjes op afstand. Ze rent ernaar toe en bedenkt zich dan opeens dat ze helemaal geen knuffels kan geven, wat ze normaal gesproken wel doet. Ze stopt met rennen en begroet haar vriendinnen, samen lopen ze verder naar het veld.

Ze merkt dat ze het aardig lastig vind om de 1,5 meter afstand te houden. Normaal is Anne- fleur van het dollen en lollen, ze lacht altijd de hele training met haar vriendinnen door. Dit keer is het toch anders. Sommige teamgenootjes zijn ook best wel bang, dat er misschien toch iets gebeurt. De training begint en na een tijdje vind Anne- fleur het wel een beetje saai worden. Je kan veel minder en wat Anne- fleur het leukst vindt zijn de partijtjes aan het einde van de training. Dit kan nu natuurlijk ook niet. Ondanks dit vindt ze het wel heel leuk om weer te trainen en haar vriendinnetjes te zien. Ze maakt er het beste van en het valt uiteindelijk allemaal wel mee.

De training is afgelopen en normaal gesproken zouden ze nog even rondlopen om te kijken welke leuke jongens er op de club zijn. Maar het clubhuis is door de maatregelen afgesloten. Dit kan dus niet. Anne- fleur besluit maar om lekker naar huis te gaan. Ze pakt haar scooter en gaat weer richting huis. Thuis merkt ze dat de training toch nog best zwaar was en ploft neer op de bank.

VEEL HOCKEY PLEZIER!

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...