ASM bij hockey below the sea

HOCKEY BELOW THE SEA

 Hockey Below The Sea is opgericht om hockey te promoten in de polder. Wij zijn begonnen als stichting en organiseerde het topzaalhockeytoernooi: Mercian Indoor en Tapperuse Indoor. Ondertussen biedt Hockey Below The Sea ondersteuning aan verenigingen en professionals en organiseren wij kampen, clinics, trainingen, opleidingen, teambuilding en nog veel meer club ondersteunende activiteiten. Bij deze verschillende activiteiten gebruiken we veel elementen van het Athletic skills model (ASM). 

 


ASM

 Het Athletic skills model is bedacht om de beweging bij kinderen te verbeteren. Het training geven, onze hockeykampen en andere events zijn vanuit het ASM gedachtegoed ontwikkeld. Doordat kinderen steeds minder buitenspelen, sporten en gymnastieklessen krijgen aangeboden, bewegen kinderen steeds minder. Het ASM biedt een praktische invulling van breed motorische ontwikkelingen en veelzijdig bewegen voor een gezond en leuk beweegaanbod op elk niveau en elke leeftijd . Joey is bij The Hockey Centre het brein achter alle ASM oefeningen, wil jij nou alles over ASM horen? Luister dan snel naar de podcast waarin Joey meer verteld over deze methode. https://spoti.fi/3FpxVLa

ASM MATERIAAL

Bij de ASM trainingen kunnen verschillende materialen worden gebruikt om de kinderen nog meer uitdaging te geven. Denk aan een bal die onverwachts een andere kant op rolt, of een gespiegelde stick. Door de kinderen nog meer uitdaging te geven worden de hersenen op een nieuwe manier geprikkeld. Alle ASM producten zijn beschikbaar bij ons in de winkel. Meer te weten komen over ASM? Luister nu de podcast met professional Joey en laat je informeren. 
https://spoti.fi/3FpxVLa 

ASM HOCKEYBAL

ASM Hockeybal Glad
ASM Hockeybal Glad
ASM Hockeybal Glad
€10,00

REACTIE TRAINER

Pure2Improve Reaction Trainer
Pure2Improve Reaction Trainer
Pure2Improve Reaction Trainer
Pure2Improve Reaction Trainer
€9,95

ASM BALLENSET

ASM Ballenset
ASM Ballenset
€145,00

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...