Big news. Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen

Wij gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. Natuurlijk blijven wij in Almere, maar zijn wij toe aan een nieuwe stap. Met veel plezier en liefde zitten wij nu al vijf jaar in ons huidige pand. We hebben hier super veel grote sprongen gemaakt, mede dankzij jullie. We zien elke dag nieuwe klanten binnenkomen en hebben veel steun van onze klanten die al jaren bij ons langskomen, maar ook alle nieuwe klanten.

Komende periode zijn wij elke dinsdag dicht om spullen in te pakken, spullen te verhuizen en op te ruimen. Wij zijn enorm enthousiast om jullie mee te nemen in het proces van verhuizen en hopen dat jullie net zoals ons niet kunnen wachten om over te gaan naar het nieuwe pand. Jullie moeten nog even wachten, maar we gaan er iets moois van maken en kunnen jullie door deze stap nog beter helpen

Waar het allemaal begon

Meer dan zes jaar geleden zijn wij in Literatuurwijk begonnen met het opzetten van The Hockey Centre. We begonnen klein, maar hadden veel energie en wilden er graag iets moois van maken. We zijn een hockeyzaak met veel passie voor hockey zelf.

Iedereen die bij ons werkt en heeft gewerkt speelt zelf hockey, geeft training of heeft een liefde voor de sport. Met onze liefde voor de sport en de kennis die we hierbij hebben opgedaan zijn we begonnen met The Hockey Centre. We probeerde klanten op de beste manier te helpen en vonden het belangrijk dat elke hockeyspeler met de juiste materialen op het veld konden staan. 

Ons tweede pand

Na anderhalf jaar aan de Transistorstraat, en met een groter bereik en meer klanten, werd het tijd voor een groter pand. Wij verhuisden naar Muziekwijk. Op vijf minuten afstand van de Almeerse Hockeyclub konden wij onze geliefde winkel verplaatsen. Boven ons zat het Sport Medisch Centrum, waar wij in de jaren erna vele mooie samenwerkingen hebben mogen doen.

Ons bereik bleef groeien en we maakten steeds meer stappen in het ontwikkelen van een eigen merk. Zo hebben we al meerdere magazines gemaakt, een aanvoerdersband in samenwerking met Xan de Waard gemaakt. Ook hebben wij meer merken in de winkel hangen en is ons assortiment aan hockeysticks gegroeid tot wel meer dan 800 sticks. Ons doel om elke speler met de juiste materialen naar huis te laten gaan stond voorop. The Hockey Centre werd echt een familie voor verschillende hockeyspelers en mensen die een hart hebben voor de sport. Vele mooie herinneringen zijn er in dit pand gemaakt. 

Momenten die ons bijblijven

Afgelopen jaren hebben we naast het kunnen helpen van enorm veel leuke klanten, ook veel momenten meegemaakt die ons altijd bij zullen blijven. Zo hebben wij een aantal jaar verschillende indoor toernooien georganiseerd, waaronder het Mercian indoor toernooi. In de topsporthal in Almere, mochten wij verschillende topspelers ontvangen om te zaal hockeyen. Zijn wij in Kaapstad gespot tijdens de teamtrip van Almeerse Heren 1, waar toffe foto's zijn gemaakt. 

Natuurlijk zijn alle verhuizingen die we tot nu toe hebben meegemaakt, herinneringen die we nooit vergeten. Dankzij jullie steun zijn we door de verschillende periodes kunnen blijven groeien en hebben ons merk sterker kunnen maken. We zijn dan ook enorm trots om deze verhuizing met jullie te kunnen delen en jullie mee te nemen in het proces. En jullie natuurlijk eindelijk te kunnen ontvangen in het nieuwe pand. Hou onze socials in de gaten voor alle updates!!