EEN HOCKEYVELDJE IN JE ACHTERTUIN

Als hockeyliefhebber wil je natuurlijk het liefst elke dag kunnen hockeyen en wanneer jij maar wilt. Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jouw. Je kan namelijk een hockeyveldje in jouw hockeytuin hebben. Nu heb je daar natuurlijk wel de geschikte tuin voor nodig. Maar tegenwoordig kan het zo gek nog niet. Soms zijn er zelfs ‘doe het zelf’ pakketten. Je hebt keuze uit hoe groot het veld moet zijn en zelfs het goal kan je kiezen. Aanschaffen van een veldje kan je doen bij Hockeypartner.nl. Zij kunnen jouw alles vertellen over het veldje. En is de perfecte specialist die jouw verder kan helpen met het uitkiezen van jouw hockeyveld. Zij kunnen alle antwoorden op jouw vraag beantwoorden.

Natuurlijk wel ook papa en mama even lief aankijken, want ja het neemt wel even een stukje van de tuin in beslag. Maar dan heb je ook wel iets. Nooit meer hoeven vragen of je toch nog even met vriendinnetjes ergens mag hockeyen. Nee nu heb jij het hockeyveld in de achtertuin. Hoe cool is dat.

Naast het hockeyveldje heb je natuurlijk ook spullen nodig voor op het hockeyveldje. The Hockey Centre, heeft voor jou dan ook de perfecte spullen om jouw techniek te verbeten op je veldje. Denk aan de mini bal van Mercian. De balletjes zijn zo klein als een golfbal en daarom perfect om verschillende hockey skills mee te oefenen. Alles wat jij maar zoekt om je te vermaken op je hockeyveldje kan je bij ons halen. Haal al je spullen en je bent klaar om het hele jaar door te kunnen oefenen op je hockeyveldje. Je zult vast ook een groot verschil merken op het hockeyveld tijdens je wedstrijden omdat je zoveel oefent!

Hulp nodig?
Heb jij nog vragen over hockey, of over bepaalde spullen die jij nodig hebt. Kom vooral even langs in de showroom om professionele hulp te krijgen van een van ons. Ook kan je ons altijd een berichtje sturen op Instagram en Facebook..  

VEEL HOCKEY PLEZIER!

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...