EERSTE CORONA HOCKEY TRAINING

Floris is een fanatieke hockeyer/trainer en vertelt The Hockey Centre over zijn hockeyleven..

Nu er bekend is dat de hockey weer mag gaan beginnen, is het voor Floris weer tijd om training te mogen geven. Als echte hockey liefhebber, kan Floris na al die maanden niet training geven niet meer wachten. Toen hij het nieuws hoorde gingen hij meteen aan de slag met het bedenken van corona proof trainingen. Want de training zal nu natuurlijk wel wat anders zijn. Tijdens het maken van de trainingen kwam hij er al snel achter dat die 1,5 meter lastiger is dan je eigenlijk zou denken.

Een dag later was het dan zover, Floris ging weer naar de club toe. Hij was toch wel een beetje zenuwachtig over hoe alles nou in zijn werking zou gaan. Straks deed hij dingen verkeerd, of vond zijn team de training niet leuk. Toen hij op de club aankwam stonden er voor de in- en uitgang allemaal bewakers om alleen maar mensen naar binnen te laten die echt naar de club moesten. Dit was wel veen schrikken voor Floris, hij moest aantonen dat hij training ging geven. Gelukkig traint hij al langer op de club en ging dit gemakkelijk.

Met zijn trainingsspullen ging hij naar het veld en zag hij zijn team al met genoeg energie op hem staan wachten. Door de voorbereidingen die Floris vooraf had gedaan was het gemakkelijk om de training te geven. Hij merkte al snel dat je nu veel creatiever moet nadenken over hoe je de training invult. Soms vergat hij ook wel eens de 1,5 meter afstand. Het is ook allemaal nieuw en wennen voor iedereen. Floris had daarom ook meer fysieke oefeningen bedacht. Zo gingen ze squats doen, want ja na al die maanden stil zitten is het ook wel goed om weer de kracht in de spieren op te bouwen. Gelukkig verliep de training heel goed en waren de kinderen ook heel erg blij dat ze eindelijk weer konden trainen. Hun blijdschap zorgde ervoor dat Floris niet meer zenuwachtig was.

De training was afgelopen en om alles goed te desinfecteren moest Floris zijn ballen en pylonen in bakken met kokend heet water doen. Dit werd op de club om het uur gedaan, zodat de ballen en pylonen weer schoon waren. Floris ging nog even naar de wc om zijn handen te wassen en kon daarna met een gerust hart weer naar huis. Tijdens de weg naar huis was hij heel blij en opgelucht dat alles zo goed ging.

Floris kan niet wachten op zijn volgende dag dat hij training kan geven.

VEEL HOCKEY PLEZIER!

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...

BIG NEWS - WIJ GAAN VERHUIZEN

BIG NEWS - WIJ GAAN VERHUIZEN

Nov 05, 2022Shopify API
WELKE ZAALHOCKEYSTICK PAST BIJ MIJ?