LOYALITY PROGRAMMA

LOYALITY PROGRAMMA

Ken jij onze loyality programma al? Ga voor de punten en spaar voor mooie acties & unieke kortingsbedragen online & instore. Word een HC Team Player Points Meld je hier aan.

 

Waar staan playerpoints voor? 

P Passievol: Iedereen die betrokken is bij The Hockey Centre heeft een passie voor sport en met name hockey. Wij zijn gedreven om zoveel mogelijk kennis op te doen over alles wat met hockey te maken heeft. Deze kennis zetten wij in om ons advies over producten zo compleet mogelijk aan te bieden. Wij hopen met onze passie, kennis en bevlogenheid over hockey andere mensen net zo enthousiast te maken over hockey.

L – EerLijk: Eerlijk advies over de juiste producten is voor ons heel erg belangrijk. Wij geloven in een lange en eerlijke relatie met de klant en dat kan alleen als wij de juiste producten aan de juiste persoon koppelen. Eerlijk persoonlijk advies is voor ons dan ook één van de belangrijkste kernwaarden.

A – BetrouwbaAr: Doen wat wij zeggen en doen waar wij voor staan. Bij The Hockey Centre houden wij ons aan de afspraken die wij maken met de klanten en mocht dit onverhoopt niet lukken door onvoorziene omstandigheden, dan komen wij met een gepaste oplossing. Daarbij kiezen wij heel selectief de merken die wij verkopen, omdat wij willen dat wat wij verkopen hetzelfde uitstraalt als waar wij voor staan. Zekerheid!

Y – LoYaal: Bij The Hockey Centre zijn wij loyaal aan de klanten die wij hebben en de partijen waar wij mee samenwerken. Om loyaal te zijn en dit ook kenbaar te maken is het voor ons heel erg belangrijk om transparant te zijn over de zaken die voor ons en jullie (de klant) belangrijk zijn. Door loyaal te zijn aan onze klanten en de klant online en offline een complete klantreis aan te bieden hopen wij dat de klanten ook loyaal aan ons zijn en blijven. Loyaliteit wordt bij ons zeer gewaardeerd en om dit te laten zien komen wij voor vaste klanten met veel mooie acties.

E – ZorgEloos: De klantreis moet bij ons zo zorgeloos mogelijk zijn. Van het eerste contact tot het moment van toetreden tot The Hockey Centre Community zorgen wij voor een goede doorstroom en een prettig aankoopproces. Al onze Hockey Centre Team members zijn Sport-/ hockeyliefhebbers die iedere klant te woord staan en de klanten begeleiden tijdens het aankoopproces als dat gewenst is. Via verschillende kanalen (telefonisch, facebook, whatsapp, instagram, mail etc.) en altijd buiten de box denkend om iedereen op een creatieve en efficiënte manier te helpen.

R – PlezieR: Bij The Hockey Centre hebben wij plezier in wat wij doen. Plezier is voor ons het allerbelangrijkste. In het werk wat wij doen, in de sporten die wij beoefenen en tijdens de klantcontacten die wij op doen. Plezier is voor ons ook de drijfveer om ons te blijven inzetten voor de klanten die keer op keer aangeven dat zij het bij ons zo gezellig, gemoedelijk en ontspannen vinden. 

 

Waarvoor kan ik sparen?

 • 250 HC PLAYER Points - €5 korting
 • 450 HC PLAYER Points - €10 korting
 • 500 HC PLAYER Points – Gratis Levering
 • 650 HC PLAYER Point - €15 korting

 

Waar kan ik binnenkort voor sparen:

 • Spaar voor een hockey clinic of bootcamp met jouw team! Breng jullie HC PLAYER Point samen en lever deze in voor een hockey clinic of bootcamp
 • Spaar voor specifieke producten. 

 

Hoe kan ik sparen?

 • Aanmelden - €250 HC PLAYER POINTS

Hoppa, meld je aan en je krijgt van ons al 250 HC PLAYER points cadeau!

 • Bestel een product online of bij ons in de showroom

5 HC PLAYER Points voor elke €1.

Bij elke aankoop die u doet of het thuis is op de telefoon of laptop of in onze showroom ontvangt u bij elke €1 die u uitgeeft 5 HC PLAYER Points.

 • Vier jouw verjaardag! - €250 HC PLAYER points

Hieper de piep! Hoeraa, wij willen graag jou verjaardag met jou vieren. Op jouw verjaardag ontvang jij van ons 250 HC PLAYER POINTS.

 • Share on facebook – 200 HC PLAYER POINTS

Deel ons op facebook en ontvang 200 HC PLAYER POINTS. Deel ons met jouw vrienden op facebook en jij ontvangt van ons cadeau 200 HC PLAYER POINTS.

 • Like ons op facebook - 100 HC PLAYER POINTS

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes, events maar ook blogs? Like ons op facebook en ontvang van ons 100 HC PLAYER POINTS.

 • Follow on Instagram – 100 HC PLAYER POINTS

Blijft op de hoogte van onze live streams, foto’s en nieuwste producten! Volg ons op instagram en ontvang van ons 100 HC PLAYER POINTS.

 

Meld je snel aan en verzamel jouw HC player points!