Wil jij je hockeyspreekbeurt nog leuker maken?

Een spreekbeurt bedenken en maken kan een hele klus zijn, maar is ook heel leuk om te doen. Gelukkig mag je wel jouw favoriete onderwerp kiezen, en als jij deze blog leest is dit vast hockey. Over hockey kan je een heleboel vertellen, welke spelregels, hoe hockey werkt, hoe hockey is ontstaan en nog veel meer. Maar het is natuurlijk nog leuker om je spreekbeurt een beetje op te pimpen door een extraatje mee te nemen. In deze blog geven wij een paar opties die jouw spreekbeurt kunnen versterken en geven wat tips waar je over kan praten tijdens jouw spreekbeurt. 

EEN EXTRAATJE VOOR BIJ JE SPREEKBEURT

Zomerboek

1.Het Hockey Centre zomerboek, dit zomerboek hebben wij speciaal ontworpen voor alle kids die tijdens hun zomervakantie toch nog willen genieten van verschillende hockeyspellen. Het boek bestaat uit hockeyspelletjes en puzzels. Zo vind je er een vakantie hockey checklist, hockey puzzels, kan je je eigen hockeystick ontwerpen en nog veel meer. Geef dit zomerboek aan jouw klasgenootjes een geef ze een klein kijkje in hoe leuk hockey wel niet kan zijn. 

Hockey vriendenboekje

2. Hockey vriendenboekje, wil jij alles bijhouden van je beste hockeymaatjes en al je teamgenoten? En wil jij dit kunnen delen tijdens de spreekbeurt. Dan is dit boekje precies wat je mee kan nemen

  • Ruimte voor 19 hockeyvrienden
  • Speciaal vriendenboekje voor hockeyers!
  • Pagina over jouw hockey team 
  • Leuke quotes 

Sleutelhanger

3.Hockeystick sleutelhanger,net zoals de hockeypen is deze sleutelhanger een leuke optie om te geven tijdens je spreekbeurt. De sleutelhanger is er in meerdere kleuren en als jij jouw klasgenoten altijd aan hockey wil laten denken, is deze sleutelhanger zeker een perfecte binnenkomer. Hang de hockey sleutelhanger aan je sleutelbos en je hebt altijd een mini stick bij je. 

Bidon

4.The Hockey Centre bidon, deze bidon staat kenmerkend voor The Hockey Centre en is een van onze bestsellers. Met onze spreuk 'eat sleep hockey repeat' kan je het niet ontkennen dat je een echte hockeyliefhebber bent. De bidon heeft een handige draaidop waardoor het water niet uit je bidon kan lekken. Een super leuk extraatje voor bij jouw hockeyspreekbeurt.

WAAR KAN JIJ HET OVER HEBBEN

1. Jij houdt je spreekbeurt niet voor niks over hockey, kom dan ook in je hockeytenue naar de klas. Dan kan jij je klasgenoten laten zien wat jij draagt tijdens het hockeyen. Hier kan je meteen iets over vertellen, wat draag je allemaal tijdens een hockeytraining of wedstrijd bijvoorbeeld.

2. Laat verschillende hockeyspullen zien, neem je stick mee of neem als keeper je keeperstas mee naar school om alle spullen uit jouw tas te laten zien en uit te leggen wat het is. Maar naast een stick, is ook een bitje en scheenbeschermers belangrijk tijdens het hockeyen denk ook hieraan.

3. Wil jij nou een specifieke uitleg over bepaalde hockey aspecten? Denk aan het grippen van je stick, welke soorten sticks je hebt, hoe het werkt met bepaalde hockey tactieken of andere specifieke onderdelen. Neem contact met ons op en wij nemen een speciale video op waarin wij verschillende hockey tactieken kunnen uitleggen.