ONTMOET ANNE-FLEUR EEN
ECHTE HOCKEYGENIETER

Anne-Fleur is een fanatieke hockeyster en vertelt The Hockey Centre over haar hockeyleven..

Maar eerst stellen wij haar even voor:


Anne- Fleur zit nog maar een paar jaar op hockey, zij hoorde altijd van iedereen over de leuke feestjes en gezelligheid. Anne- Fleur is dan stiekem ook op hockey gegaan voor deze dingen en niet echt om heel erg hard te moeten hockeyen. Zij speelt nu in de B- jeugd en speelt met alle plezier altijd hockey. Ze heeft de grootste praatjes op het hockeyveld en vele mensen kennen haar dan ook.

Ze is lekker aan het puberen en dit merk je dan ook op de trainingen. Ze heeft het altijd over alle leuke jongens die ze tegenkomt op school en op de club.

Anne- Fleur gaat altijd op de scooter naar de hockey, tenzij het heel slecht weer is. Dan kan ze natuurlijk niet op de scooter. Ze zorgt er altijd voor dat ze er tip top uitziet, want je weet maar nooit wie je tegenkomt. Zo verstandig als ze is trekt ze ook nooit een broek aan op de scooter, wie doet er nou een broek aan?! Dat verpest toch je hele outfit. Ze doet haar haren het liefst los tijdens de trainingen want de jongens van A1 moeten haar natuurlijk wel zien. De trainer roept haar altijd op het matje om het haar toch even in een staart te doen. Anne- Fleur en haar vriendinnen hebben al een tijdje een oogje op de jongens uit de A1, ze kijken dan ook altijd het liefst naar de jongens op de zaterdag na hun eigen wedstrijd.

Al met al is Anne- Fleur dus lekker puberaal en kijkt ze haar ogen uit naar alle jongens.

Om de week lees jij verhalen over Anne-Fleur & haar hockeyleven.

VEEL HOCKEY PLEZIER!

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...