ONTMOET FLORIS DE FANATIEKE
HOCKEYER EN TRAINER

Floris is een fanatieke hockeyer/trainer en vertelt The Hockey Centre over zijn hockeyleven..

Maar eerst stellen wij hem even voor:


Floris is een jongen die alles voor de hockey over heeft. Hij heeft ambitie om in heren 1 te kunnen spelen. Dit is sinds hij op hockey zit al zijn doel en die wil hij nu ook kunnen bereiken. Als hij heren 1 heeft bereikt, wil hij zichzelf zo ontwikkelen en zo hard trainen dat hij misschien ook nog wel een stapje hoger kan en in het Nederlands team kan spelen. Waar hockey is, is Floris! Floris kijkt dan ook altijd naar alle wedstrijden van heren 1 en moedigt ze altijd heel erg aan. Hij hockeyt altijd in de tuin en als er een kans is om te oefenen grijpt hij deze aan. Het liefst neemt hij zijn stick overal mee naartoe.

Floris speelt zelf in de JA2 en geeft op de club ook nog training aan diverse teams en coacht JD2. Dit doet hij met alle liefde. Hij bereidt zijn trainingen dan ook altijd super goed voor en wilt het beste voor alle kinderen die hij training geeft. Hij wil alles wat hij ook leert aan hun door kunnen geven.

Floris heeft de nieuwste sticks, weet alles van elk merk en is dan ook goed in het advies geven welke stick het beste bij jou past. Ook kent hij elke speler van het Nederlands elftal. Hij kan deze wel dromen, want ja als hij zelf ooit in dit team komt, moet je deze wel kennen.

Tijdens de competitie houdt Floris zijn tegenstander goed in de gaten, de standen en wedstrijden kent hij uit zijn hoofd. Al met al is Floris dus een echte fanatiekeling en hockey is zijn passie!

Om de week lees jij verhalen over Floris & zijn hockeyleven.

VEEL HOCKEY PLEZIER!

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...