PRINCESS BIJ THE HOCKEY CENTRE!

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe collectie en soms ook een samenwerking met nieuwe merken. En dit geldt ook voor Princess. Het merk ligt vanaf volgend seizoen bij ons in de winkel, The Hockey Centre zal de hockeysticks van Princess gaan verkopen. Hockeysticks van hoge kwaliteit en voor elke speler geschikt. In deze blog vertellen wij meer over dit nieuwe merk. 

OVER PRINCESS

 Princess Hockey is opgericht in 2003. Het merk heeft veel succes geboekt door eigenwijs te zijn. Neem de volledig lege hockeysticks van de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Princess hockey heeft kwaliteitsproducten ontwikkeld voor sporters, door de beste sporters. Het assortiment bestaat uit hockeysticks, schoenen, tassen en accessoires. The Hockey Centre zal vanaf aankomend seizoen de hockeysticks van Princess gaan verkopen. De sticks zijn er voor iedereen en zijn gemaakt voor spelen met klasse. 

sticks

 Princess staat voor topkwaliteit en het altijd verbeteren van de designs van de hockeysticks. The Hockey Centre is dan ook enorm trots om dit merk te mogen gaan verkopen. De sticks zijn er in verschillende maten en kleuren en voor elke speler geschikt. Speel jij aan de top net zoals Matla, dan helpt Princess jouw hockeytechnieken nog meer verbeteren. Maar ook voor de allround spelers biedt Princess hockey sticks aan die fijn in de hand aanvoelen en de perfecte skills meegeven. 

Olympische spelen

Voorafgaand aan de Olympische Spelen van 2008 in Peking kreeg Princess van NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comité) te horen dat de spelers van het Nederlands Elftal niet met de Princess T-14 hockeysticks mochten spelen. Dit ondanks het feit dat de sticks en andere sportartikelen al in meer dan honderd winkels te koop waren. Princess bedacht een enorme marketingstunt en maakte "blanco" of "blanco" hockeysticks voor hun internationale spelers zonder merknaam erop. Het waren Princess-hockeysticks, maar ze zeiden het gewoon niet, wat erg controversieel was omdat 's werelds beste spelers met merkloze sticks speelden.  

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...