Teamshirts met bijpassende sokken

Tijdens het meedoen aan een hockey toernooi maak je vaak je eigen naam en wil je natuurlijk kleding dragen die bij deze naam past. Bij The Hockey Centre kan jij je team volledig aankleden met een shirt op maat gemaakt voor jouw team. Wil jij het volledig compleet maken, kies ook bijpassende sokken uit.

Teamshirt laten bedrukken

Doe jij binnenkort mee aan een toernooi met een zelf gemaakt team? Heb jij al een leuke teamnaam bedacht? Je kan bij ons gemakkelijk met jouw team terecht voor het ontwerpen van een shirt. Bedenk een leuke tekst, kies de kleur shirts die er beschikbaar zijn en jij kan met je hele team shinen tijdens het toernooi. Bestel jij met je team de shirts bij ons, ontvang je 15% korting. Mail ons voor de mogelijkheden.

Bijpassende sokken

 Wil jij je outfit tijdens het toernooi compleet maken. Kies er dan ook bijpassende sokken bij. The Hockey Centre heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten sokken. Zo heeft The Indian Maharadja verschillende kleuren sokken en komt Hingly met je leukste patronen en vormen. Mix en match de juiste sokken bij het teamshirt wat jullie gaan dragen en je bent klaar voor het toernooi. Kom gezellig langs bij ons in de winkel om de verschillende opties te bekijken.

VEEL HOCKEY PLEZIER!