WIN EEN TRIP NAAR TOKYO

WIN EEN TRIP NAAR TOKYO

Stap 1: Hoe kan ik winnen?

Koop een van de Osaka tassen bij ons online of instore! 

 

Stap 2: Wat kan ik doen?

Het is moeilijk om de milieuproblemen waarmee wij vandaag worden geconfronteerd te negeren. Als een bedrijf is het onze plicht om strategieën te implementeren om de impact op het milieu te verminderen. Langzaam maar zeker implementeren we nieuwe oplossingen voor problemen die we elke dag ontdekken.

Iets negatiefs in positief veranderen, net zoals we deden met onze tassencollectie. Laten we samenwerken en proberen waar mogelijk duurzame keuzes te maken. Nu is het jouw beurt, laat ons je #osaka-initiatief zien!

 

Stap 3: Wat is de volgende stap?

Zorg ervoor dat u uw aankoop online registreert om deel te nemen aan de wedstrijd. Volg @osakaworld op Instagram en plaats uw initiatief met de hashtag #osakainitiative zodat zij jou kunnen vinden! De competitie wordt gesloten op 1 maart. Winnaar wordt bekendgemaakt op 15 maart.

 

Stap 4: Beste kansen om te winnen?Het meest originele initiatief wint de prijs. Het hoeft niet groot te zijn,het is jouw originaliteit en authenticiteit die samenkomt. Elke kleine stap maakt een verschil. 

De grote prijs

Je maakt kans op een retourtje voor 2,vliegen met KLM in augustus 2020, van Amsterdam naar Tokio.Ontdek deze geweldige stad en een kans om te gaan kijken naar de hockeyteams die voor goud gaan!  

Wat is inbegrepen:

 2-2 kaartjes voor de spellen

2 vliegtickets vanaf Amsterdam - Tokio

4 dagen 3 nachten verblijf in Tokio, Japan

*if your account is on private, please submit your #osakainitiative and the captation to digital@osakaworld.com 

 

De situatie

Vanwege het buitensporige klimaat van deze zomer zorgden de hoge temperaturen tijdens het transport voor een onvoorziene bijwerking.

De zwarte hanglabels liggen in onze zeildoekzakken en hebben permanente zwarte sporen achtergelaten van alle felgekleurde zakken.

Perfect geconstrueerde en ontworpen tassen waren schijnbaar vernietigd.

De oplossing 

In plaats van de hele serie gloednieuwe zakken weg te gooien en te laten reproduceren,door een enorme ecologische voetafdruk te creëren, hebben we een duurzame oplossing gevonden. De tassencollectie is een uitdrukking van de wens om te reizen en te verkennen.

Zie de video van Osaka voor meer uitleg!

Doe mee en win een reis naar Tokyo