Winnaars kleurplaat- en speurtocht wedstrijd

Winnaars kleurplaat- en speurtocht wedstrijd

De afgelopen weken ging het er hard aan toe met de teken- en speurtocht wedstrijd. We hebben veel leuke tekeningen voorbij zien komen. Leuk om te zien hoe iedereen weer anders creatief is en de kleurplaat anders intekent. Maar ook bij de speurtocht ging het er hard aan toe, verschillende families die gezamenlijk aan de slag waren gegaan. Vonden jullie de speurtocht moeilijk?

Helaas komt aan elke wedstrijd een einde en kan niet iedereen winnen. Wij hebben als hockey centre team dan ook goed gekeken naar wie de echte winnaars zijn. Omdat wij het zo moeilijk vonden, hebben we dit keer niet 1 winnaar gekozen maar meerdere. Soms is kiezen niet mogelijk. Dus zullen we jullie niet langer meer in spanning laten!!!

 

De winnaars van de tekenwedstrijd zijn geworden:

Joosje, 8 jaar, speelt bij HC Diemen

Nikki, uit team Duckie, 6 jaar en speelt bij HC Diemen

Kensi, 8 jaar, speelt bij HC Diemen

Adrianne, 7 jaar en speelt in de MF2 bij HC Diemen

Bo, 8 jaar en speelt bij de Almeerse HC

 

Gefeliciteerd!! Jullie kleurplaten staken er toch wel echt uit. Jullie kunnen jullie prijs komen ophalen bij ons in de winkel

 

De winnaars van de speurtocht wedstrijd zijn geworden:

De familie van der Meer

De familie Feenstra

Jullie ook van harte gefeliciteerd met jullie prijs, deze kan ook worden opgehaald in de winnaars.

 

Heb jij deze keer de wedstrijden nou niet meegekregen. Hou ons dan goed in de gaten op onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Wie weet komt er binnenkort wel weer een nieuwe winactie online!