.

.

.

.

.

.

over adidas 

Het Duitse merk Adidas is opgericht in 1949.
Alles wat ze doen is geworteld in sport. Hun brede en diverse sportportfolio, van grote wereldwijde sporten zoals voetbal en hardlopen, maar ook hockey, heeft het merk in staat gesteld culturen te overstijgen en een van de meest erkende en iconische wereldwijde merk te worden, op en buiten het speelveld

hun missie

De missie van het merk Adidas is om het beste sportmerk ter wereld te zijn, door de beste sportproducten ter wereld te ontwerpen, bouwen en verkopen, met de beste service en ervaring.

schoenen

De schoenen van Adidas hebben loopzolen met gegoten noppen zorgen voor maximaal grip op kunstgras. Adidas hockeyschoenen hebben niet alleen al het comfort waar je op hoopt, maar ook de meest hippe looks. Ga voor verschillende kleuren en stijlen, en je bent klaar om te gaan.

Sticks

De ideale stick voor jouw speeltechniek laat jouw hockeytalent optimaal tot uiting komen. Je hebt ultieme controle en voelt je sterk en zelfverzekerd wanneer je de bal raakt. Ga voor een 3-Stripes stick met de juiste kwaliteiten voor jou, in je favoriete kleur.

tassen

De perfecte tas voor al jouw hockeyspullen. De tassen van Adidas zorgen voor genoeg ruimte en bescherming van jouw spullen. De tassen hebben veel vakken en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. 

Adidas Schoenen
adidas hockeystick
Adidas Tassen

Waarom the hockey centre 

Advies op maat

Bij The Hockey Centre wordt er advies op maat gegeven. De professionals die bij ons werken hebben allemaal ervaring met hockey en kunnen alle vragen beantwoorden die jij hebt.

Snelle levertijd

Wij leveren met PostNl, bij het bestellen van een pakketje krijg je altijd een track & trace code toegestuurd.

6 maanden garantie

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van een product 6 maanden garantie door haar geleverde artikelen. Bij twijfel of de garantie klopt, neem contact op. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.