Corona Proof
Hockey Materialen

Nu de hockey weer in volle gang is, moeten we op een aantal dingen letten. Waar je voorheen misschien wel alles deelde met je hockeymaatjes, wordt er nu ten sterkste aangeraden om veel materialen zelf aan te schaffen. Van hesjes tot handfluit. Maar wat heb je dan eigenlijk allemaal nodig?

STRAFCORNER MATERIAAL

Alle strafcorner materialen bij elkaar gesteld, speciaal voor jou. Waar je eerst een masker met elkaar deelde, is het nu verplicht je eigen corner masker te hebben. Naast het  hebben van een masker zijn er nog een aantal andere spullen van essentieel belang tijdens de strafcorner.
Denk aan kniebeschermers, een uitloophandschoen, etc.
The Hockey Centre heeft nu een strafcorner pakket samengesteld en maken het dus makkelijk voor jou!
Te koop online en in de winkel!

BESTEL NU

Eigen hesjes

Hesjes worden eigenlijk elke training wel gebruikt.
Je transpireert in de hesjes en worden dus snel vies.
De hesjes worden vaak na het gebruik niet gewassen en meerdere teamgenoten dragen de hesjes achter elkaar. Tijdens corona is het van belang dat we extra voorzichtig doen met onze hygiëne. Daarom wordt het ook sterk aangeraden je eigen hesje aan te schaffen, jij bent de enige die dit hesje draagt en kan dus ook zelf bepalen wanneer deze wordt gewassen. In deze tijden dus een verstandige keuze.

BESTEL NU

Handfluit

Om ook tijdens het fluiten coronaproof te blijven, verkopen wij bij The Hockey Centre een handfluit. De handfluit is makkelijk in gebruik en kan dus gemakkelijk door worden gegeven. Je ontsmet de handfluit en hij kan weer worden gebruikt. De fluit is goed hoorbaar en dus ook perfect voor wedstrijden! 

BESTEL NU

Sports gear spray

De Sports Gear Spray een mileuvriendelijke probiotische technologischen spray voorkomt en verwijdert alle geuren. Het verfrist al uw sports gear/spullen en laat een neutrale en aangename geur achter. Verlaagt risico op infecties en schimmels.  Geschikt voor: schoenen, laarzen, scheenbeschermers, helmen, body protectie, jassen, thermo's, handschoenen en sporttassen, maar natuurlijk ook geschikt voor alle strafcorner materiaal!

BESTEL NU

Gripjes

Het vervangen van je gripje is iets wat veel mensen vergeten. Eigenlijk moet je het gripje van je stick om de drie maanden vervangen. Dit komt omdat het gripje van je stick veel te verduren heeft, hij ligt in de regen, op het waterveld en vangt dus veel bacteriën op. Het gripje van je stick wordt dus snel vies. Door het gripje om de zoveel tijd te vervangen, blijft deze langer schoon en is het hygienischer om met je eigen stick te spelen.
Bij The Hockey Centre draaien wij de gripjes er gratis om!

BESTEL NU

Waarom the hockey centre

Advies op maat

Bij The Hockey Centre wordt er advies op maat gegeven. De professionals die bij ons werken hebben allemaal ervaring met hockey en kunnen alle vragen beantwoorden die jij hebt.

snelle levertijd

Wij leveren met PostNl, bij het bestellen van een pakketje krijg je altijd een track & trace code toegestuurd.

6 maanden garantie

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van een product 6 maanden garantie door haar geleverde artikelen. Bij twijfel of de garantie klopt, neem contact op. 

Schrijf je in voor de nieuwbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox