.

.

.

.

.

.

over Dita   

 Het Nederlandse merk Dita zijn er trots op '‘One step ahead’ te zijn en maken gebruik van geavanceerde technologie om de hedendaagse speler een serieus wapen te bieden. Bij Dita doen ze er alles aan om de tools te bouwen die uw intuïtie nodig heeft om tot bloei te komen. Producten die zich letterlijk aanpassen aan uw instinct.

hun missie

Bij Dita streven zij naar producten die altijd een stapje voor zijn op de rest. Zo brengen zij producten uit die nog niet lang op de markt zijn. 

Schoenen

De Dita hockeyschoenen hebben een nieuwe draai gekregen en hebben dus een nieuwe uitstraling. Dita heeft nieuwe technieken gebruikt en dit zie je vooral terug in de designs. De collectie van Dita is voor alle hockeyspelers. Het niveau maakt niet uit Dita past bij jou.  

Sticks

De sticks van Dita zijn al jaren een onderdeel van de hockeywereld. Net zoals de schoenen hebben de sticks een nieuwe look gekregen. De sticks zijn verbeterd en vernieuwd. Dita heeft sticks in verschillende modellen, kleuren en krommingen. Dita maakt gebruik van een geavanceerd carbon in hun sticks.

tassen

Dita heeft verschillende soorten tassen en heeft dan ook genoeg keus. De tassen zijn gemaakt van fijn materiaal en voelen dan ook niet te zwaar aan. De tassen zijn volledig waterdicht en maken gebruik van gesealde ritsnaden. De tassen zijn verkrijgbaar als schouder-, rug- en sticktas. 

Dita Schoenen
Dita Hockeysticks

Waarom the hockey centre 

Advies op maat

Bij The Hockey Centre wordt er advies op maat gegeven. De professionals die bij ons werken hebben allemaal ervaring met hockey en kunnen alle vragen beantwoorden die jij hebt.

Snelle levertijd

Wij leveren met PostNL, bij het bestellen van een pakketje krijg je altijd een track & trace code toegestuurd.

6 maanden garantie

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van een product 6 maanden garantie door haar geleverde artikelen. Bij twijfel of de garantie klopt, neem contact op. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.