.

.

.

.

.

.

over grays 

Grays Hockey, gevestigd in de Uk. Het bedrijf is in 1855 opgericht en bestaat dus al een hele lange tijd. Grays ontwikkelt zich elk jaar weer. En maakt dan ook producten voor elke hockeyspeler. Grays wil ervoor zorgen dat zij elke hockeyspeler kunnen begeleiden om het beste uit hun sport te halen.  

hun missie

Grays streeft ernaar om elke hockeyspeler innovatieve vertrouwde producten te bieden en te inspireren om hun prestaties te verbeteren.

Accessoires

Naast sticks en tassen verkoopt Grays ook accessoires. Van sleutelhangers tot trainingsmateriaal. Grays is dus echt een merk voor iedereen.  

Sticks

Grays is trots om hun meest technisch gerichte Grays hockeystickserie tot nu toe te lanceren; met drie niveaus van composiettechnologie voor alle spelers en technieken. 

tassen

De tassen van Grays zijn ruime en mooie tassen. De tassen hebben genoeg ruimte voor al jouw hockeyspullen en beschermen deze dan ook goed. Met de verschillende maten heeft ieder wat wils. 

Grays Accessoires
Grays Hockeysticks
Grays Tassen

Waarom the hockey centre 

Advies op maat

Bij The Hockey Centre wordt er advies op maat gegeven. De professionals die bij ons werken hebben allemaal ervaring met hockey en kunnen alle vragen beantwoorden die jij hebt.

Snelle levertijd

Wij leveren met PostNl, bij het bestellen van een pakketje krijg je altijd een track & trace code toegestuurd.

6 maanden garantie

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van een product 6 maanden garantie door haar geleverde artikelen. Bij twijfel of de garantie klopt, neem contact op. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.