Teamwork makes the dream work! 
Breed motorisch bewegen, om met plezier een leven lang te kunnen hockeyen.  

KAMPEN & CLINICS

Graag promoten wij hockey in de hockeypolder. Of je al een bestaande speler bent of net begint! Onze events, kampen, hockeydagen, clinics en masterclasses zijn voor jong, oud, ervaren en beginnend. Altijd op maat en altijd vanuit de 2 belangrijke pijlers. Plezier en opleiden. 

CLUBONDERSTEUNING

Samen creëren wij een win-win situatie met de vereniging. Ons aanbod is op maat gemaakt met de club, denk aan: ledenbehoud, ledenwerving,
trainers opleiden, leveren van trainers, hulp bij organisatie evenementen, ondersteunen van kader, ontwikkelen trainingsplannen etc. Clubondersteuning in de breedste zin van het woord. 

HOCKEYPROMOTIE

Wij promoten hockey in de hockeypolder en omstreken. Wij doen dit in samenwerking met verschillende partners, met toewijding en met een passie voor hockey. Wij bieden voor scholen, verenigingen of bedrijven sport/hockey clinics en masterclasses aan voor jong, oud, ervaren en beginnend. Het streven is om zoveel mogelijk hockeyers op de velden te zien.

ALMERE KENNISCENTRUM TALENT 

Wij zijn een trotse partner van het AKT Almere 'Almere kenniscentrum talent': Een leven lang plezier in bewegen en (top)sport ontwikkelen: dat stimuleren we in Almere. Mensen die veel bewegen hebben namelijk meer energie, minder overgewicht en doen het beter op school en werk.

Als gemeente werken we daar samen met Provincie Flevoland aan via het Almere Kenniscentrum Talent (AKT). Het doel van het AKT is het ontwikkelen en herkennen van (top)sport- en beweegtalent. Talentontwikkeling is voor ons: ‘ieder zijn talent’. Dat betekent dat het AKT bij de een werkt aan een leven lang sporten en bewegen en bij de ander aan de ontwikkeling van (top)sporttalent. De kennis en methodes zijn wetenschappelijk getest en bewezen. - AKT ALMERE 

Met Hockey Below The Sea gebruiken wij verschillende modellen en methoden, zoals het Athletic Skills Model (ASM). Het doel is een langer atletisch leven door structureel en veelzijdig bewegen. Het ASM‐programma is wetenschappelijk onderbouwd; spel en plezier zijn gekoppeld aan bewegingen die gezondheid, welzijn en prestatie bevorderen.

Clubondersteuning

Wij denken mee en ondersteunen in de ontwikkeling van de vereniging. Denk daarbij aan specifieke club merchandise, een pop-up stand bij de vereniging en evenementen, het inkopen van clubmateriaal, maar ook bij het meedenken en eventueel organiseren van de evenementen zelf. Ons aanbod is altijd op maat en volledig naar de wens van de vereniging.

Onderstaand staan de clubs die wij een compleet pakket aan clubondersteuning hebben kunnen bieden.

Evenementen kalender

Wanneer vinden kampen, clinics en andere evenementen plaats?
Klik hier voor onze evenementenkalender. 

Tips en Trucs voor
trainers en coaches 

Ben jij op zoek naar inspiratie voor hockeyoefeningen? Wil jij weten hoe je het beste kunt flatsen?
Ga naar onze blogpagina! 

Contact

Wil jij contact over clinics, evenementen of een eventuele samenwerking? 
Neem dan contact met ons op!

Onze partners

Section

Meest gestelde vragen..

Together Everybody Achieves More