.

.

.

.

.

.

over mercian 

Mercian is een merk uit de UK dat al sinds 1974 zijn grenzen innoveert en verlegt. Als merk met zoveel geschiedenis hebben zij alles meegemaakt wat de hockeymarkt heeft doorstaan. Samen met hun atleten stonden zij voorop bij productontwikkelingen en ondersteunden zij spelers tijdens meerdere Olympische Spelen en Wereldbekers. Mercian is hockey. Mercian staat bekend om hun nummer 1 keepersspullen.  

hun missie

Mercian is hockey, dit is waar zij bekend om staan. Ze volgen hun intuïtie en hun instinct. Zo brengen ze technologie en inzicht samen om het verschil te maken.

KEEPERSSPULLEN

Ontworpen door internationale keepers uit het team van gesponsorde spelers, heeft Mercian een van de de meeste beschermende, lichte en hoge rebound items die beschikbaar zijn.

Naarmate de rol van de 'keeper' toeneemt, is eenvoudig stoppen van een schot slechts een klein onderdeel, aangezien mobiliteit, behendigheid en flexibiliteit steeds vaker worden ingeroepen door de nieuwe 'sweeper keeper', een actief onderdeel van de defensieve eenheid.

Alle items in ons groeiende GK-assortiment zijn ontworpen om de bescherming te verbeteren, maar het gewicht te minimaliseren, zodat pure snelheid wordt bevorderd en vertrouwen in het eigen vermogen van de GK wordt gewekt.

Mercian Keepersmaterialen

Accessoires

Grip, tape, bidons, polsbandjes, een verscheidenheid aan andere opties en dingen waarvan je nooit wist dat je ze nodig had, Mercian biedt al deze accessoires ook aan. Maar nee, ze hebben geen linkshandige hockeystick!

Sticks

De Mercian stick-collectie is een technische en grafische stap voorwaarts. Ze zijn van mening dat ze de sport en iedereen begrijpen, gebruikmakend van de meest geavanceerde maar kostenbesparende materialen die beschikbaar zijn om enkele van de beste hockeyproducten op de markt te creëren.

tassen

Een volledig assortiment aan tassen beschikbaar, van de Evolution GK-tas die groot genoeg is om je oma mee te dragen, tot aan de nieuwe Genesis 0.4 single stick sleeve. De nieuwe Evolution 3- en 4-teamtassen zijn ontworpen met de actieve speler in gedachten.

Mercian Accessoires
Mercian Hockeysticks
Mercian Tassen

Waarom the hockey centre 

Advies op maat

Bij The Hockey Centre wordt er advies op maat gegeven. De professionals die bij ons werken hebben allemaal ervaring met hockey en kunnen alle vragen beantwoorden die jij hebt.

Snelle levertijd

Wij leveren met PostNl, bij het bestellen van een pakketje krijg je altijd een track & trace code toegestuurd.

6 maanden garantie

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van een product 6 maanden garantie door haar geleverde artikelen. Bij twijfel of de garantie klopt, neem contact op. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.