.

.

.

.

.

.

over OSAKA 

OSAKA is in 2011 opgericht door Frank Boschman en Stephen Butler met de toewijding om hockey te brengen op straat. Het merk voegt een vleugje mode toe aan hockey.  OSAKA is een van de grootste steden in Japan. Zij geloven dat de naam OSAKA elke intentie dekt die zij hebben voor het merk. Met een grote wereldwijde spelers en fanbase, OSAKA combineert Eastern Knowledge met Western Style.

hun missie

Het heeft tot doel te transformeren. Van hockey tot een echte levensstijl. Zij willen de mode combineren met sport 

kleding

Het doel van OSAKA is mode kunnen combineren met sport. Zij willen de fashion met zich meebrengen. Een kledinglijn kan dan ook niet missen. De pakken zijn perfect voor op de velden, maar dienen ook als chill pakken thuis. 

Sticks

De hockeysticks van Osaka worden gemaakt van kunststof. De sticks bestaan uit een samenstelling van carbon, glasvezel en aramide/ kevlar vezels. Door het gebruik van deze materialen, wordt er een perfecte combinatie van gewicht, flexibiliteit en kracht. 

tassen

Net zoals de kleding brengt OSAKA stijlvolle tassen uit. Naast dat de tassen er mooi uit zien, zijn ze erg functioneel. Door de verschillende vakken is er veel ruimte voor spullen en zijn deze makkelijk en veilig op te bergen. 

Osaka Kleding
Osaka Hockeysticks
Osaka Tassen

Waarom the hockey centre 

Advies op maat

Bij The Hockey Centre wordt er advies op maat gegeven. De professionals die bij ons werken hebben allemaal ervaring met hockey en kunnen alle vragen beantwoorden die jij hebt.

Snelle levertijd

Wij leveren met PostNl, bij het bestellen van een pakketje krijg je altijd een track & trace code toegestuurd.

6 maanden garantie

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van een product 6 maanden garantie door haar geleverde artikelen. Bij twijfel of de garantie klopt, neem contact op. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.