HOCKEY DREAMS FOUNDATION

LEVER JE OUDE STICKS IN EN GEEF ZE EEN TWEEDE LEVEN

The Hockey Centre kent Hockey Dreams Foundation nu al een tijd, sinds kort werken wij ook met hun  samen. Wij supporten hun waar nodig en als Hockey Centre team staan wij volledig achter wat deze organisatie doet.  In onze winkel hebben wij een grote ton staan, waar wij de sticks verzamelen. Als de ton helemaal vol is geladen. Komt Hockey Dreams Foundation bij ons langs en nemen zij de sticks mee. Zo geven wij oude sticks nog een tweede leven. 

Hockey Dreams Foundation, voorheen bekend als de Kadish Foundation, is in 2012 opgericht door Gijs Hardeman. Hij startte de organisatie na het opzetten van een half jaar durend project in Zambia namens de KNHB. Op uitnodiging van het Internationaal Olympisch Comité ondersteunde dat project een hockeyprogramma op een nieuw
kunstgrasveld in Lusaka. Lokale coaches werden getraind en introduceerde de sport bij de gemeenschap. Toen dit project afliep, besloot Gijs een stichting te starten die zijn doelstellingen zou voortzetten. Stichting Hockey Dreams was geboren.

KLIK HIER VOOR HET CONTACTFORMULIER 

Walking Group