.

.

.

.

.

.

over The indian maharadja 

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk en is opgericht in Amsterdam in 2009. Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding

hun missie

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs.

kleding 

Bij het ruime assortiment hoort ook kleding. De kleding van The Indian Maharadja zijn perfect voor hockey. De pakken houden je warm.  Maar ook hun sportkleding is perfect voor trainingen. De kleding zijn gemaakt van perfect materiaal en is dus bestemd voor iedereen. 

Sticks

De sticks van The Indian Maharadja staan bekend om hun mooie en moderne design. Ze willen de sticks altijd vernieuwen en een stapje verder gaan. Indian wil de 'East Meets West' uitstraling geven ook in hun sticks. De sticks zijn van uitstekend materiaal en zien er dus ook goed uit. 

tassen

 De tassen van The Indian Maharadja zijn voorzien van een grote inhoud, perfect voor jouw hockeykleding, schoenen, scheenbeschermers, etc. Ook hebben de tassen kleine vakjes voor overige spullen. De tassen zijn stootvast en zijn van 100% reversed polyester.

The Indian Maharadja Kleding
The Indian Maharadja hockeystick
The Indian Maharadja Tassen

Waarom the hockey centre 

Advies op maat

Bij The Hockey Centre wordt er advies op maat gegeven. De professionals die bij ons werken hebben allemaal ervaring met hockey en kunnen alle vragen beantwoorden die jij hebt.

Snelle levertijd

Wij leveren met PostNL, bij het bestellen van een pakketje krijg je altijd een track & trace code toegestuurd.

6 maanden garantie

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van een product 6 maanden garantie door haar geleverde artikelen. Bij twijfel of de garantie klopt, neem contact op. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.