Winactie The hockey centre

hoe kom je aan een Hockey Centre shirtje

Hoe het in zijn werking gaat. Heb jij het hele zomerboek nou uit en wil jij mee doen met onze te leuke winactie, dan moet je dit zeker lezen. Voor de winactie moet je een leuke en verassende foto maken met een shirtje van ons. Maar wat nou als je nog geen shirtje thuis hebt liggen? Dat is geen probleem, kom naar onze showroom en haal een shirtje voor maar 5 euro, in ruil hiervoor krijg je van ons een cadeaubon van 5 euro! Geen reden dus om niet mee te doen aan deze leuke winactie. Als je het shirtje eenmaal hebt, kan je aan de slag met de foto maken. De lat ligt hoog dus laat je creativiteit zijn gang gaan.

                                                                            

winnares van vorig jaar 

winnares van vorig jaar Als je al wel een Hockey Centre shirtje hebt

Als je al wel een Hockey Centre shirtje thuis hebt liggen, dan heb je geluk en kan je meteen aan de slag gaan met de foto challenge.

Maar wat houdt deze challenge eigenlijk in? Nou het is niet heel lastig. Maak een foto met het shirtje aan of zoals het voorbeeld hiernaast om je middel heen. Als wij het shirtje maar kunnen zien. Maak de foto zo leuk als jij maar kan bedenken, niks is te gek. Hoe creatiever des te beter. Als je de foto hebt gemaakt en er tevreden over bent. Hoef je nog maar 1 stap die je moet uitvoeren. Dit is namelijk de foto op social media plaatsen met de hastag #thehockeycentrenl #hockeycentrechallenge #fotochallenge. Tag ons ook in de foto en zorg dat je geen privé account hebt  zodat wij deze snel kunnen zien. 

Wil jij nou meer kans maken om de challenge te winnen, plaats de foto op zoveel mogelijk social media kanalen en gebruik weer de verschillende hastags en tag ons in de foto. 

Uiteindelijk bekijken wij alle foto's die zijn gemaakt en ingestuurd en moet er een winnaar worden gekozen. Wat knap lastig is soms! Wij kiezen een winnaar uit en informeren deze persoon met de winst. De winnaar krijgt een hockey centre goodie bag, wat hier in zit is nog geheim. 

De challenge eindigt over 

87
:
11
:
00
:
51


Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.

.

.