De club HC diemen

HC Diemen bestaat nu 2 jaar en is opgericht in 2017. De club is opgericht door ouders die merkten dat er veel animo voor was. Zo is de club ontstaan. De club is er voor iedereen die wil leren hockeyen. Door de laagdrempeligheid en de betaalbaarheid is het voor veel mensen die in de buurt wonen haalbaar. De club streeft naar kwaliteit en wil graag groeien. 

Wat wij doen

Bij HC Diemen richten wij ons nu samen met de club bij het opstarten van de club, welke punten zijn er nog om de club verder te helpen. Naast het helpen met opstarten doen wij nog veel meer. Zo geven wij als Hockey Centre team training en proberen wij de kids verder te helpen met hun hockey technieken. Naast de trainingen staan wij regelmatig op de zaterdagen langs de lijn de teams aan te moedigen en te coachen. Voor HC Diemen regelen wij de tenues, die online en in de winkel met een speciale club korting te halen is. Als je deze korting online wil gebruiken moet je die bij ons aanvragen! Als laatst staan wij eens in de zoveel tijd met een stand bij de club, om de benodigde spullen voor de spelers aan te bieden. En advies te geven over verschillende hockeyaspecten.

Tenue

Een belangrijk onderdeel van hockey is het tenue. Het tenue bestaat voor de meisjes uit een rokje en een shirt en voor de jongens een broek en een shirt. De tenues zijn van belang tijdens het spelen van de wedstrijden. Het tenue is verkrijgbaar in een uit- en thuistenue. Naast het tenue verzorgt The Hockey Centre ook trainingspakken. 

Club merchandise

Naast de tenues zijn wij ook druk bezig met het maken van club merchandise. Wij richten ons nu vooral op de tasjes. Wij zijn druk bezig om te kijken wat er in de toekomst bij kan komen. Wij kijken hierbij goed naar de animo die er vanuit de leden en club is. 

HC Diemen Thuis Shirt Dames
HC Diemen Thuis Shirt Dames
HC Diemen Uit Shirt Dames
HC Diemen Uit Shirt Dames
HC Diemen Thuis Sokken
HC Diemen Thuis Sokken
HC Diemen Uit Kousen
HC Diemen Uit Kousen
HC Diemen Trainingsjasje Tech Dames
HC Diemen Trainingsjasje Tech Dames
HC Diemen Trainingsbroek Elite Dames
HC Diemen Trainingsbroek Elite Dames
Tasje HC Diemen
Tasje HC Diemen
Tasje HC Diemen

Klik hier voor de gehele collectie

Clubkleding Diemen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.