.

.

.

.

.

.

over Ritual  

Het Australische merk Ritual houdt hun assortiment beperkt, zij concentreren zich op het creëren van uitstekende producten. Elk product is vanaf de basis ontworpen om een specifieke functie uit te voeren en weerspiegelt uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Zij onderzoeken de relatie tussen materialen, design, mensen en hockey. Pasha Gademan staat bij ritual bekend om zijn vele talenten. 

hun missie

Bij Ritual geloven ze in het creëren van hun eigen pad. Ze zijn van plan om een reeks unieke hockeyuitrusting te leveren. Hun ritueel gaat over een doordacht en doelgericht ontwerp.

Accessoires

Naast tassen en sticks biedt Ritual ook genoeg accessoires aan. Zeem, handschoentjes, ballen en bidons. Ritual heeft niet voor de makkelijke route gekozen om ervoor te zorgen dat hun producten worden gemaakt van de meest superieure materialen die beschikbaar zijn.

Sticks

De sticks van Ritual zijn ontworpen voor perfectie. 'S Werelds toonaangevende fabrikanten van composietmaterialen leveren de Carbon en Kevlar die worden gebruikt in onze composiet hockeysticks. Het design past bij de feel van deze sticks. 

tassen

Hun tassen zijn gemaakt van Koreaanse 1000D Kodra-stof die bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, scheuren en slijtage. Alle gebieden met hoge spanning en ankerpunten zijn drievoudig gestikt en de tassen zijn gevoerd met hoogwaardige 420D Oxford Nylon

Waarom the hockey centre 

Advies op maat

Bij The Hockey Centre wordt er advies op maat gegeven. De professionals die bij ons werken hebben allemaal ervaring met hockey en kunnen alle vragen beantwoorden die jij hebt.

Snelle levertijd

Wij leveren met PostNl, bij het bestellen van een pakketje krijg je altijd een track & trace code toegestuurd.

6 maanden garantie

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van een product 6 maanden garantie door haar geleverde artikelen. Bij twijfel of de garantie klopt, neem contact op. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.