Wij bij The Hockey Centre staan voor kwaliteit en verbinden. Niet alleen in de winkel of op de clubs die wij sponsoren, maar ook op social media. Van het promoten van onze eigen podcast tot de promotie van acties en koopjes die we hebben in de winkel. Scroll door deze pagina en maak kennis met al onze social media kanalen.

dona

INSTAGRAM

Instagram is een van onze kanalen waar wij het meest actief op zijn. Wij posten unieke content op onze instagram die verbindt en inspireert. Volg je ons nog niet? Klik op de button hieronder en bekijk onze instagram!

Bekijk Onze Instagram
dona

FACEBOOK

Op onze Facebook posten wij voornamelijk posts die ook op onze instagram te zien zijn maar ook unieke content die alleen daar te vinden is. Neem een kijkje en wordt onze Facebook-vriend(in)!

bekijk onze facebook
dona

YOUTUBE

Altijd al willen weten hoe je je stick moet grippen? OF wil jij meer weten over het happen van een bitje? Bekijk dan ons youtube-kanaal! Op dit kanaal behandelen wij veelgestelde vragen in de vorm van video-uitleg. 

bekijk ons youtube-kanaal

Onze kanalen

Een klein kijkje in onze socials en wat wij allemaal doen! Meer zien? klik op de foto's! 

dona
dona
dona
dona
dona
dona

The Hockey Centre podcast

Dè hockeypodcast van het moment! Interessante onderwerpen, leuke gasten en een kijkje in de hockeywereld. Volg ons op social media en laat ons weten wat je van onze podcast vindt! Ideeën voor een podcast of dringende vraag voor ons? laat het ons weten!Liefs,The Hockey Centre

dona

Afleveringen. Klik op de icoontjes om de afleveringen te beluisteren op Spotify!

brand
brand
brand
brand
brand
brand

Waar kun je ons vinden?

  • Louis Armstrongweg 110, 1311 RL Almere, Nederland
  • +31 622415353
  • info@hockeycentre.nl