Checklist: beschermingsmateriaal

De competitie is begonnen en wij zijn blij dat we weer wedstrijden mogen spelen. Tijdens deze tijden zijn er wel een aantal dingen veranderd. Zo wordt er sterk aangeraden om eigen materiaal aan te schaffen voor de strafcorners. Maar wat heb je dan precies nodig? The Hockey Centre heeft een checklist gemaakt voor de beschermingsmateriaal tijdens een strafcorner. Wij zetten op een rijtje wat nodig is en waarvoor deze spullen bestemd zijn.

Strafcorner masker

1. Strafcorner masker, het eerste waar je aan denkt. Een strafcorner masker beschermt je tegen ballen die tijdens de corner eventueel omhoog kunnen schieten. De lijnstoppers dragen altijd een masker, soms draagt ook de eerste uitloop een masker. Er zijn verschillende maskers die geschikt zijn voor de strafcorner. Welk masker geschikt is voor jou, lees je in deze blog.

Kniebeschermers

2. Players House kniebeschermers, de Playershouse kniebeschermers zijn snel inzetbaar door ze achter of voor de scheenbeschermer te steken voor gebruik. Na de strafcorner kan men ze direct uit trekken en weggooien. Ze zijn veilig in gebruik door de volledige kunststof samenstelling en vorm voor de knieschijf.

Uitloophandschoen

3. Uitloophandschoen, volledig beschermde handschoen zodat je met meer vertrouwen kunt spelen. Nieuw ontwerp voor verdedigers tijdens de strafcorner. Langwerpig, zwaar gevoerd manchet biedt extra polsdekking in vergelijking met andere handschoenen. Voldoet aan de FIH regels.

Fresh Spray

4. Sports Gear Fresh Spray, de milieuvriendelijke prebiotische technologische voorkomt en verwijdert alle geuren. Het verfrist al uw sports gear/spullen en laat een neutrale en aangename geur achter. Verlaagt Risico op infecties en schimmels. U kunt het gebruiken voor: schoenen, laarzen, scheenbeschermers, helmen, body protectie, jassen, thermos, handschoenen en sporttassen.

Strafcorner tas

5. OOP OBO strafcorner tas, ideaal om al je spullen die je tijdens de strafcorner gebruikt op te ruimen. De tas is waterdicht. Als rugtas te dragen of makkelijk op te pakken aan het handvat.


Om het jullie makkelijk te maken heeft het Hockey Centre team een pakket samengesteld met alle spullen van de checklist. Waar wacht je nog op, bestel hem nu online of kom gezellig langs in de winkel en krijg advies op maat!

VEEL HOCKEY PLEZIER!