.

.

.

.

.

Clubondersteuning

Niet alleen zijn wij een retailer, ook staan wij klaar voor verenigingen. Wij denken mee en ondersteunen in de ontwikkeling van de vereniging. Denk daarbij aan specifieke club merchandise, een pop-up stand bij de vereniging en evenementen, het inkopen van clubmateriaal, maar ook bij het mee denken en eventueel organiseren van de evenementen zelf. Ons aanbod is altijd op maat en volledig naar de wens van de vereniging.

ONZE missie

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK
Wij geloven in de kracht van samenwerking, de samenwerking tussen de vereniging, de leden en de retailer. Wij bieden de leden de ultieme hockey ervaring aan. Dit doen we onder andere door het aanbieden/organiseren van kampen, clinics, evenementen en toernooien en daarbij een eventuele stand. Maar we ondersteunen ook door het aanbieden van de juiste materialen tegen scherpe inkoop tarieven.

Bekijk hier onze speciale clubmaterialenboek

EVENTS

In samenwerking met onze partners Enjoy & Perform en Hockey Below The Sea, organiseren wij events. Denk aan: toernooien, specifieke trainingen maar ook teambuildingen! Tot internationale wedstrijden. 
Dit doen wij in samenwerking met verenigingen op verenigingen maar ook bij ons op locatie.

Klik hier voor meer infomatie. 

MATERIALEN

Naast onze materialen voor de leden bieden wij ook materialen aan voor verenigingen. Denk aan: keepersmateriaal van Mercian, Obo en Grays tot trainingsmateriaal: ballen, pionnen, loopladders etc. 


ADVIES

Ben jij een startende club en heb jij advies nodig hoe je het beste, beleidsmatig de club moet opstarten? Of ben jij juist een bestaande club en heb jij hulp nodig met ledenbehoudt of ledenwerving. Met onze partners Enjoy & Perform en Hockey Below The Sea helpen wij graag met de probleemstelling die de vereniging constanteerd.

SAMENWERKING VERENIGINGEN EN PARTNERS

HC DIEMEN

Club Tenue, Club Merchandise
Clubondersteuning, Events & More. 


HC ZEEWOLDE 

Club Tenue en Club Merchandise 


SPORT MEDISCH CENTRUM - Almere

Hockeyschoen advies op maat winkel, Loop/krachttraining verenigingen  

ALMEERSE HOCKEYCLUB

Club Tenue, Club Merchandise
Clubondersteuning, Events & More. 

HC NIJKERK

Club Tenue, Club MerchandiseClubondersteuning, Events & More. 

WORDT TEAM MET THE HOCKEY CENTRE? 
NEEM CONTACT MET ONS OP! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Promoties, nieuwe producten en uitverkoop rechtstreeks in je inbox.