CLUBONDERSTEUNING

Bekijk welke clubs wij aan ons verbonden hebben en wat wij kunnen betekenen voor jouw vereniging!

ONZE CLUBS

CLUB ONDERSTEUNING

Wij zijn niet aleen een retailer, wij staan ook klaar voor verenigingen. Wij denken mee en ondersteunen in de ontwikkeling van de vereniging. Denk daarbij aan specifieke club merchandise, een pop-up stand bij de vereniging en evenementen, het inkopen van clubmateriaal, maar ook bij het mee denken en eventueel organiseren van de evenementen zelf. Ons aanbod is altijd op maat en volledig naar de wens van de vereniging.

ONZE MISSIE

#TEAMWORKMAKESTHEDREAMWORK

Wij geloven in de kracht van samenwerking, de samenwerking tussen de vereniging, de leden en de retailer. Wij bieden de leden de ultieme hockey ervaring aan. Dit doen we onder andere door het aanbieden/organiseren van kampen, clinics, evenementen en toernooien en daarbij een eventuele stand. Maar we ondersteunen ook door het aanbieden van de juiste materialen tegen scherpe inkoop tarieven.

EVENTS

Wij denken graag mee met evenementen op de club. Denk aan: toernooien, specifieke trainingen maar ook teambuilding-activiteiten tot internationale wedstrijden. 
Dit doen wij in samenwerking met verenigingen. Op de club maar ook bij ons op locatie.

MATERIALEN

Naast onze materialen voor de leden bieden wij ook materialen aan voor verenigingen. Denk aan: keepersmateriaal van Mercian, Obo en Grays tot trainingsmateriaal: ballen, pionnen, loopladders etc. 

ADVIES

Neem contact op!

Voor meer informatie, stuur ons een bericht!