#EAT.SLEEP.HOCKEY.REPEAT

DE HOCKEYSPECIAALZAAK VAN FLEVOLAND

Hockey Centre is gestart in Woking in Engeland. Dit succesvolle bedrijf hebben wij als winkel en webshop naar Nederland gehaald.  Inmiddels is Hockey Centre te vinden in Engeland, Zuid-Afrika, India, Australië & Belgie.   
The Hockey Centre NL is te vinden in ‘ `the centre’ van het land; Almere, waar we dé hockeyspecialist van  Flevoland zijn.
The Hockey Centre NL is  makkelijk bereikbaar, je kunt altijd gratis parkeren, we geven service op maat en een kopje thee of koffie hoort er bij ons natuurlijk gewoon bij!
Uiteraard zijn wij ook 24/7 open Online ;-) 

Elk personeelslid van The Hockey Centre heeft een passie voor sport en affiniteit met hockey. Bij The Hockey Centre werken sporters die zelf nog spelen, coachen, training geven, ervaring hebben met het organiseren van sportevenementen en plezier hebben in het op maat helpen van de Hockey Centre Member! Passie voor sport, en met name hockey, brengen wij op verschillende manieren over.  We geven graag tips om jou verder te brengen in jouw sport!
Met onze video's, Blogs, Social media, Webshop of tips op maat Instore helpen wij iedereen die een hart heeft voor hockey, een stapje verder. Of je nou scheidsrechter, speler, keeper, ouder, bestuurslid, of opa/oma en/of fan bent, wij praten graag met jou over hockey!
#teamworkmakesthedreamwork

Walking Group

ONS team

Trainer image

OLAF

HOCKEYLIEFHEBBER

Trainer image

NICOLE

 SPELER

Trainer image

MANU

 SPELER

Trainer image

SANNE

 SPELER

Trainer image

MERLE

SPELER 

Trainer image

LORIEN & SEBAS

SPEELSTER & SPELER

Trainer image

BEREND DE BEER

KINDJE VAN DE HOCKEYFAMILIE