OVER ONS

Leer het Hockey Centre team kennen en lees alles over hoe wij begonnen zijn en waar wij voor staan!

THE HOCKEY CENTRE

Hockey Centre is gestart in Woking in Engeland. Dit succesvolle bedrijf hebben wij als winkel en webshop naar Nederland gehaald. Inmiddels is Hockey Centre te vinden in Engeland, Zuid-Afrika, India, Australië & Belgie.   
The Hockey Centre NL is te vinden in "the centre" van het land; Almere, waar we dé hockeyspecialist van Flevoland zijn.
The Hockey Centre NL is makkelijk bereikbaar, je kunt altijd gratis parkeren, we geven service op maat en een kopje thee of koffie hoort er bij ons natuurlijk gewoon bij!
Uiteraard zijn wij ook 24/7 open online ;) Elk personeelslid van The Hockey Centre heeft een passie voor sport en affiniteit met hockey. Bij The Hockey Centre werken sporters die zelf nog spelen, coachen, training geven, ervaring hebben met het organiseren van sportevenementen en plezier hebben in het op maat helpen van de Hockey Centre Member! Passie voor sport, en met name hockey, brengen wij op verschillende manieren over.  We geven graag tips om jou verder te brengen in jouw sport met onze video's, blogs, social media, webshop of tips op maat. In-store helpen wij iedereen die een hart heeft voor hockey, een stapje verder. Of je nou scheidsrechter, speler, keeper, ouder, bestuurslid, of opa/oma en/of fan bent, wij praten graag met jou over hockey!
#teamworkmakesthedreamwork

ONS TEAM

Leer het Hockey Centre team kennen!

Het team

Ons Team bij The Hockey Centre: Meer dan alleen Collega's

Bij The Hockey Centre staat ons team centraal. Met een diverse mix van talenten en achtergronden, brengen onze medewerkers een ongeëvenaarde energie en passie voor hockey mee. Van ervaren spelers tot enthousiaste beginners, iedereen draagt bij aan onze sterke kennis en klantgerichte aanpak.

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om persoonlijke en deskundige service te bieden, waarbij klanttevredenheid voorop staat. We werken als een hechte familie samen, vieren successen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Door voortdurende training en innovatie blijven we op de hoogte van de laatste trends in de hockeywereld, zodat we onze klanten altijd de beste ervaring kunnen bieden. Daarnaast zijn we actief betrokken bij de bredere hockeygemeenschap, sponsoren lokale teams en verenigingen.

Kom langs en ontmoet ons geweldige team. Bij The Hockey Centre ben je altijd in goede handen

Nicole Laarhoven

Hi! Ik ben Nicole en mijn grootste passie ligt bij Hockey. Als oprichter van The Hockey Centre vind ik het leuk om mensen blij te maken door middel van hockey producten voor iedereen die hockey leuk vind!

Ik ben een all-rounder dus je kan mij overal tegen komen.
Ik vind het vooral leuk om een gezellig praatje te houden tussen de hockeyspullen :)

Manuel Verga

Hi! Ik ben Manuel, of Manu zoals de meesten mij noemen. Ik hockey bij de Almeerse Hockeyclub in Heren 1 en werk bij The Hockey Centre. Grafisch ontwerpen en hockeyen zijn mijn twee passies. Deze twee combineer ik graag bij The Hockey Centre waar ik verantwoordelijk ben voor alle uitingen, online en offline.

Kom gezellig langs de winkel om een balletje met mij te slaan op ons coole hockeyveldje!

Sanne Keijer

Hey! Ik ben Sanne en werk al een paar jaar met plezier bij The Hockey Centre. Ik hockey al zolang ik mij kan herinneren bij de Almeerse Hockeyclub. Ik kan ervan genieten om iemand uitgebreid te helpen en een praatje te maken. Ik ben altijd erg geïnteresseerd waar onze klanten zelf hockeyen en wat ze naar ons toe brengt. Ik ben in de winkel verantwoordelijk voor de voorraad dus kom zeker naar mij toe als je wat specifieks zoekt dan kunnen we er samen naar kijken.

Ik hoop je snel te zien in de winkel en ik kom je graag helpen!
Tot dan!

Merle Verhagen

Hi! Ik ben Merle en ben al een aantal jaar met plezier actief bij The Hockey Centre. Alles wat jij langs ziet komen op Instagram, Facebook, TikTok en in je mail heb ik gecreëerd. Ik hou me voornamelijk bezig met het creëren van content en vind het leuk om nieuwe creatieve ideeën te ontwikkelen. Naast werken bij The Hockey Centre hockey ik al vele jaren bij de Almeerse Hockeyclub. De combinatie van hockeyen en werken bij The Hockey Centre vind ik leuk. Natuurlijk maak ik ook graag een praatje met iedereen die bij ons in de winkel komt.

Dafne Belou

Hey! Ik ben Dafne en ik werk nu sinds een tijdje bij The Hockey Centre. Ik ben te vinden in de winkel, maar ook bij events. Ik hockey zelf al 12 jaar bij de Almeerse hockeyclub met veel plezier. Ook ben ik daar actief als trainster. Dit is goed te combineren met het werken bij The Hockey Centre.

Tot gauw bij de events of bij ons in de winkel!

Iris van Gelderen

Hoi! Ik ben Iris en ik volg de opleiding Finance & Control aan Windesheim Almere. Sinds eind 2023 werk ik bij FashionUnited eBusiness, waar ik ondersteun bij financiële werkzaamheden. Daarnaast ben ik sinds kort actief bij The Hockey Centre, waar ik verantwoordelijk ben voor het beheer van debiteuren en crediteuren.

Ik hockey al jaren bij de Almeerse Hockeyclub en vind het erg leuk om mijn passie voor hockey te combineren met mijn interesse in financiën. Hierdoor krijg ik de kans om de financiële kant van de hockeywereld te ontdekken.

Sofie Ferwerda

Hi! Ik ben Sofie en ik werk sinds kort bij The Hockey Centre! Ook kan je mij op het hockeyveld vinden van de Almeerse Hockeyclub. Inmiddels hockey ik al 12 jaar lang met veel plezier.
Hockey is een van mijn grootste passies en dat kan ik bij The Hockey Centre goed combineren. Waar ik hoop mijn liefde voor het spelletje over te kunnen brengen naar de klanten!

Hopelijk tot snel!

Olaf Laarhoven

Hi, Ik ben Olaf en ik ben voornamelijk op de achtergrond te vinden bij The Hockey Centre. Sinds mijn dochter (Nicole) is begonnen met hockey ben ik actief betrokken geweest als hoofdtrainer, bestuurslid maar ook het bekende Hockey Below The Sea 'Mercian Indoor' zaal hockey toernooi georganiseerd. Ik heb een grote passie voor hockey gekregen en deel graag mijn expertise en ervaringen.

Join the team?

Werken met je passie: Hockey!

Sluit je aan bij ons dynamische team bij The Hockey Centre, waar passie voor hockey en excellence samenkomen!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste teamspelers die klaar
staan om het veld te betreden en onze missie van het bevorderen van de hockeysport te ondersteunen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een
beginner met een passie voor de sport, bij ons is er ruimte voor jou om te groeien en te schitteren.

Kom bij ons en laat je talent schitteren op het (werk)veld
van The Hockey Centre.

Ben jij op zoek naar:

- Een Stageplek?

- Bijbaan na school?

- Baan met meerdere uren?


klik hier voor meer informatie