OVER ONS

Leer het Hockey Centre team kennen en lees alles over hoe wij begonnen zijn en waar wij voor staan!

THE HOCKEY CENTRE

Hockey Centre is gestart in Woking in Engeland. Dit succesvolle bedrijf hebben wij als winkel en webshop naar Nederland gehaald. Inmiddels is Hockey Centre te vinden in Engeland, Zuid-Afrika, India, Australië & Belgie.   
The Hockey Centre NL is te vinden in "the centre" van het land; Almere, waar we dé hockeyspecialist van Flevoland zijn.
The Hockey Centre NL is makkelijk bereikbaar, je kunt altijd gratis parkeren, we geven service op maat en een kopje thee of koffie hoort er bij ons natuurlijk gewoon bij!
Uiteraard zijn wij ook 24/7 open online ;) Elk personeelslid van The Hockey Centre heeft een passie voor sport en affiniteit met hockey. Bij The Hockey Centre werken sporters die zelf nog spelen, coachen, training geven, ervaring hebben met het organiseren van sportevenementen en plezier hebben in het op maat helpen van de Hockey Centre Member! Passie voor sport, en met name hockey, brengen wij op verschillende manieren over.  We geven graag tips om jou verder te brengen in jouw sport!
Met onze video's, blogs, social media, webshop of tips op maat . In-store helpen wij iedereen die een hart heeft voor hockey, een stapje verder. Of je nou scheidsrechter, speler, keeper, ouder, bestuurslid, of opa/oma en/of fan bent, wij praten graag met jou over hockey!
#teamworkmakesthedreamwork

ONS TEAM

Leer het Hockey Centre team kennen!

Nicole Laarhoven

Hi! Ik ben Nicole en mijn grootste passie ligt bij Hockey. Als oprichter van The Hockey Centre vind ik het leuk om mensen blij te maken door middel van hockey producten voor iedereen die hockey leuk vind! Ik ben een all-rounder dus je kan mij overal tegen komen.
Ik vind het vooral leuk om een gezellig praatje te houden tussen de hockeyspullen :)

Manuel Verga

Hi! Ik ben Manuel, of Manu zoals de meesten mij noemen. Ik hockey bij de Almeerse Hockeyclub in Heren 1 en werk bij The Hockey Centre. Grafisch ontwerpen en hockeyen zijn mijn twee passies. Deze twee combineer ik graag bij The Hockey Centre waar ik verantwoordelijk ben voor alle uitingen, online en offline.

Kom gezellig langs de winkel om een balletje met mij te slaan op ons coole hockeyveldje!

Sanne Keijer

Hey! Ik ben Sanne en werk al een paar jaar met plezier bij The Hockey Centre. Ik hockey al zolang ik mij kan herinneren bij de Almeerse Hockeyclub. Ik kan ervan genieten om iemand uitgebreid te helpen en een praatje te maken. Ik ben altijd erg geïnteresseerd waar onze klanten zelf hockeyen en wat ze naar ons toe brengt. Ik ben in de winkel verantwoordelijk voor de voorraad dus kom zeker naar mij toe als je wat specifieks zoekt dan kunnen we er samen naar kijken. Ik hoop je snel te zien in de winkel en ik kom je graag helpen!
Tot dan!

Merle Verhagen

Hi! Ik ben Merle en ben al een aantal jaar met plezier actief bij The Hockey Centre. Alles wat jij langs ziet komen op Instagram, Facebook, TikTok en in je mail heb ik gecreëerd. Ik hou me voornamelijk bezig met het creëren van content en vind het leuk om nieuwe creatieve ideeën te ontwikkelen. Naast werken bij The Hockey Centre hockey ik al vele jaren bij de Almeerse Hockeyclub. De combinatie van hockeyen en werken bij The Hockey Centre vind ik leuk. Natuurlijk maak ik ook graag een praatje met iedereen die bij ons in de winkel komt.

Sebastian Burdorf

Hey! Ik ben Sebas, en ik ben al een paar jaar werkzaam bij TheHockey Centre. In het begin hielp ik vooral op events en gaf ik trainingen, maar sinds een jaar ben ik ook in de winkel te vinden. Ik hockey zelf al 10 jaar met super veel plezier bij de Almeerse hockeyclub, wat erg fijn te combineren is met werken bij THC. Ook ben ik al lang actief als trainer van verschillende jeugdteams. Bij mij kunt u altijd terecht voor advies of vragen en ik zal regelmatig bij events te vinden zijn!

Lorien Kindt

Hey! Ik ben Lorien en ik ben al een hele tijd werkzaam bij the hockey Centre. Eerst vooral achter de schermen, in het magazijn, maar tegenwoordig ben ik ook in de winkel & bij events te vinden. Ik heb 11 jaar bij de Almeerse Hockeyclub gehockeyd en sinds dit jaar speel ik bij de Hockeyclub Drienerlo in Enschede, omdat ik daar studeer. Ik ben daardoor minder fysiek aanwezig dan mijn collega’s maar wel even betrokken bij de winkel als zij. Hopelijk tot snel in de winkel of bij events!

Olaf Laarhoven

Hi, Ik ben Olaf en ik ben voornamelijk op de achtergrond te vinden bij The Hockey Centre. Sinds mijn dochter (Nicole) is begonnen met hockey ben ik actief betrokken geweest als hoofdtrainer, bestuurslid maar ook het bekende Hockey Below The Sea 'Mercian Indoor' zaal hockey toernooi georganiseerd. Ik heb een grote passie voor hockey gekregen en deel graag mijn expertise en ervaringen.

Berend de Beer

De enige echte Hockey Centre mascotte. Is ALTIJD in de winkel en helpt waar nodig. Af en toe zie je hem rondrijden in zijn Fiat500 Hockey Centre edititon en niet te missen oranje Hockey Centre shirt.

Kom langs in de winkel en ga op de foto met onze grote vriend!

Join the team?

Personeel gezocht!

Om ons team nog completer te maken zoeken we iemand die affiniteit met hockey heeft en daarom ook het wereldje snapt.

Dit kan je 

Als zaterdagmedewerker ben je bij verschillende projecten betrokken. Zo ben je bezig in de winkel met klanten, ga je met een stand naar een van onze verenigingen. Ga je online orders inpakken, of een nieuwe reel maken voor onze Instagram! Of ben jij de eerste die de nieuwe producten mag uitpakken en ophangen in de winkel.

klik hier voor meer informatie