BESTELINFORMATIE & GARANTIE

Alles wat je moet weten over garantie en het bestellen op onze webshop of in onze winkel!

ZIJN UW PRODUCTEN NIET NAAR WENS?

De producten die geretourneerd moeten worden dienen altijd binnen 14 werkdagen na ontvangst te worden teruggestuurd. U kunt gebruik maken van het retourformulier die u heeft ontvangen bij uw order. De retourkosten bedragen €6,95. Retourneren in de winkel is gratis.

Wenst u liever een ander product? Zodra het product bij ons is binnengekomen bij The Hockey Centre, zal het geld binnen 14 werkdagen op uw rekening terug worden gestort. U ontvangt een mail zodra wij het product ontvangen hebben.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

CONTACT ONS!

Alles wat je moet weten over

VERZENDWIJZE & LEVERING

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50,-. Artikelen worden met de PostNL Pakketdienst verzonden met verzendkosten afhankelijk van gewicht. T/m 10kg is €6.95,-, t/m 30kg is €13.25,-. Verzenden buiten Nederland is mogelijk. Wij versturen naar alle landen van de EU. Bent u klant uit Verenigd Koninkrijk? Verwijzen wij graag naar onze Partner Hockeycentre.com

GARANTIE

The Hockey Centre en de leverancier van het product doen onze uiterste best om de beste kwaliteit te leveren! Toch kan het gebeuren dat er een fabricage fout zit in de stick of ander materiaal.The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van het product een 3 maanden* garantie op de door haar geleverde artikelen. De factuurdatum geldt als ingangsdatum.

Wanneer een mankement aan het product niet is ontstaan door één van de onderstaande redenen:

- Onjuist gebruik
- Geen of slecht onderhoud
- Slijtage

Wanneer er twijfel ontstaat bij ons over garantie kwestie zullen wij altijd contact opnemen met de leverancier van het product.

*Garantie valt niet onder afgeprijsde artikelen onder de 30% korting & houten kindersticks.Ben jij van mening of twijfel jij dat jouw artikel aan de garantievoorwaarden voldoet? Dan kan jij contact met ons opnemen via onze whatsapp service of email. Met daarbij foto's van jouw product.