Cadeau tips voor je team

Het einde van het seizoen is in zicht, ook al sluit iedereen deze iets anders af dan verwacht en gehoopt. Natuurlijk ga je het team en je teamgenoten missen tijdens de zomerstop. Het liefst zie je ze het hele jaar door. Maar niet getreurd The Hockey Centre heeft de perfecte oplossing om het jaar toch nog leuk af te kunnen sluiten. Wij hebben namelijk een aantal leuke cadeautjes om jouw team en teamgenootjes te verassen.

Het vriendenboekje

Dit geweldige vriendenboekje die wij hebben samengesteld is iets wat je niet kan missen. Het vriendenboekje is helemaal ingericht om alles van je teamgenoten te weten. Maar je kan dit boekje ook zelf kopen en aan al je hockeyvriendinnen/ vrienden geven. Weet jij echt al alles over je vrienden of hebben ze toch nog leuke dingen te vertellen. Schaf het boekje aan met je team en je kan de hele zomer nog genieten van leuke verhalen.

Hingly sokken

De sokken zijn er in verschillende kleuren en maten. Koop matchende sokken met je teamgenootjes en jullie zijn voor volgend seizoen meteen klaar om weer lekker te beginnen met hockey. Maar niet alleen voor volgend seizoen zijn ze leuk, ook voor de komende tijd en tijdens de zomerstop. De sokken van Hingly zijn perfect om altijd te dragen.

Een shirt bedrukken

Voor je hockeyvrienden. Bedenk een leuke tekst die typisch is voor jou team of vrienden. Laat dit bedrukken op een shirtje en jullie denken altijd aan elkaar als je het shirt draag. The Hockey Centre heeft een hele lifestyle collectie met allemaal leuke shirtjes en truien. Misschien vindt je daar al iets leuks om samen te dragen. Bedenk het, geef het door aan ons en wij regelen de leukste shirtjes voor jouw hockeyvrienden.