De verschillende zaalhockey handschoenen

Gouden zaalhandschoen

De ballen in de zaal kunnen enorm hard gaan, daarom is het belangrijk om de juiste bescherming te dragen. Voor deze juiste bescherming hebben wij een aantal gouden handschoentjes. Het eerste handschoentje die wij aanraden als je meer bescherming wilt is die van OSAKA. De foam onderdelen die aanwezig zijn op de handschoen zijn dikker en geeft hierdoor rondom de hand de demping als er een bal opkomt. Het handschoentje is te verkrijgen in het wit en zwart.

Daarnaast heb je het handschoentje van Grays, het enorme voordeel aan deze handschoen is dat de bescherming volledig doorloopt over de gehele hand. Zo hoef je niet te vrezen voor onbeschermde plekken tijdens het hockeyspel.

Beide handschoentjes voelen door de goede bescherming wel groot aan. Ben jij nog jong of hou je niet van een te zwaar en groot handschoentje, kijk dan naar onze zilveren of bronze handschoenen. 

Zilveren zaalhandschoen

Onze tweede topper voor een zaalhandschoentje is ook een handschoen van Grays, dit handschoentje lijkt veel op het gouden model, maar valt net wat soepeler om de hand. Ook bij dit model loopt de foam laag volledig door om de gehele hand, hierdoor heb je bij dit handschoentje de bescherming die je in de zaal moet krijgen. 

Het foam wat in dit Grays handschoentje is verwerkt geeft demping voor de ballen die jij tijdens het zaalhockeyen op je hand kan krijgen. De binnenkant beschikt over een griplaag waardoor je wel het stick en balgevoel kan behouden en zonder zorgen in de zaal kan spelen. 

Ben jij nou een beginnend hockeyer of behoor jij tot de jongste jeugd kijk dan naar ons bronze handschoentje. Perfect voor starters en de handschoen beschermt nog steeds op de juiste manier!

Bronzen zaalhandschoen

Ook voor de jongste jeugd en de beginners moet er een goede handschoen zijn voor in de zaal. Ook deze optie is te verkijgen bij ons in de winkel en online. Deze bronze handschoentjes bestaan ook uit een bepaalde foam laag, maar is deze een stuk dunner. Door deze dunnere foamlaag voelt het handschoentje lichter en minder lomp aan. Wel biedt de dunnere foamlaag voor selectieteams of topspelers minder bescherming aan.

Het handschoentje is door de dunnere foamlaag zeer geschikt voor spelers die nog niet veel te maken zullen krijgen met extreem harde ballen. Het handschoentje geeft ondanks zijn dunnere laag genoeg bescherming en is perfect om voor de start mee te beginnen.