Hoe moet ik mijn OPRO bitje happen

De vraag hoe een bitje gehapt moet worden, zien wij vaak voorbij komen. Een bitje happen is eigen heel gemakkelijk, maar je moet natuurlijk wel weten hoe het moet. Bij The Hockey Centre is er genoeg keus uit verschillende bitjes, die je eigenlijk allemaal op dezelfde manier moet happen. Vaak helpen wij je ook in de winkel en ga je met een gehapt bitje naar huis. Maar soms moet je jouw bitje thuis happen en daarom maakt The Hockey Centre het je gemakkelijker. Wij leggen jouw stapsgewijs uit hoe je het beste je bitje kan happen. Lees dan ook eerst de stappen rustig door, voordat je eraan begint. Heb je nou nog steeds vragen hierover, stuur ons gerust een berichtje of kom gezellig langs in de winkel. 

STAPPENPLAN HOCKEY BITJE HAPPEN.

STAP 1: Vul een bak met kokend heet water. Kook voldoende water om je gebitbeschermer 30 tot 60 seconde helemaal onder het water te kunnen dompelen. Dompel vervolgens de gebitbeschermer onder in het water. Voel bijvoorbeeld met een vork om de 15 seconde of het bitje al een beetje zacht wordt. 

STAP 2: Haal vervolgens de gebitbeschermer er voorzichtig uit. Dep hem even droog met een handdoek, of hou hem heel kort onder koud water. Zodat je niet met een kokend heet bitje in je mond staat. Doe hem daarna in je mond, tegen je boventanden aan. 

STAP 3: Duw nu de beschermer met je duimen omhoog tegen je kiezen aan. Zet je tanden stevig op elkaar om de indruk van je tanden in de onderkant van je gebitbeschermer te krijgen, en zuig hem tegen je boventanden aan. Zet je tong tegen je gehemelte om druk te zetten en een goede pasvorm om je tanden heen te krijgen. Dit zou niet langer dan 15-20 seconden moeten duren. 

STAP 4: Haal de beschermer uit je mond en leg hem in koud water. Laat de beschermer ongeveer een minuutje of twee afkoelen in het koude water. Probeer na deze minuten of het bitje goed zit. Je bent nu klaar om veilig te hockeyen. 

VEEL HOCKEY PLEZIER!

Video