Nieuwe samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wij zijn trots en blij om te kunnen vertellen dat wij vanaf heden partner zijn van deze fantastische organisatie. Sporten is namelijk voor iedereen! Wat betekent dit voor jullie? Kom jij in aanmerking voor het Jeugdfonds, of ben jij hier al in contact mee. Dan kan jij vanaf nu, in de winkel, jouw hockeygear aanschaffen. Met het budget wat jij vanuit het Jeugdfonds hebt ontvangen kan je verschillende producten bij ons aanschaffen. Lees in deze blog meer over het fonds en onze samenwerking.

Over het Jeugdfonds

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Waaronder dus ook onze geliefde sport hockey valt. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen. Als jij in contact komt met het Jeugdfonds zullen zij jou begeleiden in het traject en precies uitleggen wat er geregeld moet worden en wat er uiteindelijk allemaal gehaald kan worden.

De rol van The Hockey Centre

Als er vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur een akkoord is en er een bedrag wordt vrijgegeven, zullen wij daar van op de hoogte worden gesteld. Als klant krijg je ook wat informatie en papieren die je bij ons in de winkel kan laten zien. Als de gegevens overeenkomen met de gegevens die wij hebben ontvangen. Kan je jouw hockeygear uitzoeken. Dit kan gaan om een tenue, maar ook ander materiaal voor het bedrag wat uitgegeven kan worden. Wij helpen iedereen in onze winkel natuurlijk met professioneel advies en zullen samen met jou kijken welke spullen nodig zijn om op de juiste manier te kunnen hockeyen.

Hoe gaat het in zijn werking?

Voordat je bij ons kan komen winkelen, moet je dus wel akkoord krijgen van het Jeugdfonds, het is dus van belang om eerst contact met hun op te nemen en alles door te nemen. Vragen over hoe dit in zijn werking gaat kan via het fonds.

Wil je dat Jeugdfonds de kosten van de club van je kind betalen? Dan kan je twee dingen doen:

  1. Ga naar kieseenclub.nl en vul het formulier in.
  2. Of vraag hulp om een aanvraag te doen. Bijvoorbeeld aan de juf of meester, of iemand anders die je helpt met geldzaken.

Heb je vragen? Neem dan contact op met het Jeugdfonds bij jou in de buurt. Zij kunnen je helpen.