Xan en Terrance kiezen voor The Hockey Centre

Met trots kunnen wij zeggen dat Terrance Pieters en Xan de Waard kiezen voor The Hockey Centre. Terrance en Xan zijn bekende namen in de hockeywereld en spelen op het allerhoogste niveau. Zij kiezen daarom altijd voor de beste outfit en de beste kwaliteit materialen op maat, om altijd het beste uit hunzelf te kunnen halen. Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking. Wij vinden dat de uitstraling van dit mooie koppel perfect matcht met wat wij willen uitstralen als The Hockey Centre. Wat hebben Xan en Terrance dit jaar gedaan?

HOCKEYJAAR

Voor Xan en Terrance is het een turbulent jaar geweest. Met mooie samenwerkingen met The Hockey Centre en enorme prestaties op hockeygebied, hebben zij ondanks het gekke jaar er toch iets heel moois van kunnen maken. Xan gepromoveerd tot aanvoerder en Terrance hebben we weer kunnen zien met te gekke acties. Ben jij nou benieuwd naar hoe zij hun hockeyjaar hebben ervaren, luister nu de podcast met deze twee toppers en geniet van alle hoogtepunten. 
https://spoti.fi/3mvfq0k

SPOT ZE OP DE WEG

Terrance en Xan zijn vaak onderweg. Terrance speelt bij Heren 1 van Kampong (Utrecht) en Xan bij Dames 1 van SCHC (Bilthoven). Ook trainen zij altijd hard voor alle grotere toernooien die er ook van belang zijn. Denk aan de Olympische spelen van afgelopen jaar.  Voor deze trainingen worden er veel kilometers gemaakt. Er moeten kilometers gemaakt worden tussen  Amsterdam, Utrecht, National Sports Centre Papendal en Utrecht.  Wij hebben een mooie combinatie kunnen maken om Xan en Ter te helpen met deze afstanden. Ons logo op hun auto!

SAMENWERKINGEN

Ook dit jaar hebben wij mooie samenwerkingen met Xan en Terrance kunnen volbrengen. Zo hebben wij de aanvoerdersband van acceptatie geproduceerd, staan deze twee toppers op de cover van ons tweede magazine en hopen wij volgend jaar nog veel meer mooie samenwerkingen met hun aan te gaan. Wil jij op de hoogte blijven van wat onze ambassadeurs allemaal doen, neem vooral een kijkje op onze Instagram, of beluister nu de podcast.https://spoti.fi/3mvfq0k