Top 5 moederdag cadeaus

Onderhand weet bijna iedereen wel wat ze voor hun moeder kunnen halen op Moederdag. Maar toch is het altijd leuk om je moeder te verassen met een leuk cadeau. Soms is het toch wat gemakkelijker om een cadeau te halen, dan iets zelf te maken. Daarom maar een top 5 Moederdag cadeaus. Zo krijgt jou moeder niet weer hetzelfde als vorig jaar, maar helpen wij jou wel met iets leuks. Vandaag een top 5 voor Moederdag cadeaus. Die in het teken staan van sport, maar jouw moeder geheid leuk gaat vinden.

1.Het hockey plezier kwartet. Een spel geven is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar moeders vinden niks leukers dan met hun kinderen iets gezelligs doen. Daarom is dit kwartet spel perfect om te geven als cadeau. Nu heeft niet alleen je moeder er plezier van maar ook jij!

2.The Indian Maharadja Tech Hooded jasje.Dit jasje is perfect voor alle moeders die altijd zeggen dat ze het te koud hebben. Nu het weer mooier weer wordt, is dit jasje perfect om aan te trekken in de avond. Maar ook voor alle moeders die goed bezig zijn met sporten, het jasje houdt je lekker warm en zit ook nog eens lekker. En nu ook nog eens in de sale bij The Hockey Centre.

3.The Indian Maharadja zonnebril. Nu het weer mooier wordt, verschijnen ook de zonnebrillen weer. Maar wat het fijne is van moeders, dat ze deze vaak kwijt zijn of kwijtraken. Een extra paar kan dus nooit kwaad. Als jij je moeder dan ook nog even herinnert over het niet kwijtraken van deze zonnebril!

4.The Hockey Centre bidon. Genoeg water drinken is voor iedereen van belang. Maar met al die drukke moeders die er rond lopen, is dit niet altijd het eerste waar zij aan denken. Misschien staan er wel al tien van in de kast, een extra bidon is nooit erg. Zo drink niet alleen jij genoeg water maar help jij je moeder er ook mee.

5.Conditie pakket basis – Sport Medisch Centrum.De zomer is inzicht en de bikini’s worden weer uit de kast gehaald. Voor alle fanatieke moeders is er een pakket samengesteld door The Hockey Centre en het Sport Medisch Centrum om thuis fit aan de slag te kunnen. Met de materialen in dit pakket kan het hele gezin hard aan de slag om de conditie toch nog wat op te krikken.

Naast deze top 5 hebben wij The Hockey Centre ervoor gezorgd dat er een hele collectie is voor Moederdag. Dus als jij na deze top 5 toch nog twijfelt, wat wij ons niet kunnen voorstellen, kan je altijd in onze collectie kijken.

Voor vragen kan je altijd terecht op onze FaceBook en Instagram. Ook zijn wij nog steeds open en kan je gerust even in onze showroom komen kijken.