Top 5 vaderdag cadeaus

Onderhand weet bijna iedereen wel wat ze voor hun vader kunnen halen op Vaderdag. Maar het is altijd leuk om je vader te verassen met een leuk cadeau. Soms is een cadeau halen gemakkelijker dan er eentje zelf maken. Daarom een top 5 Vaderdag cadeaus. Zo krijgt jouw vader niet weer hetzelfde als vorig jaar, maar is het voor jou wel lekker gemakkelijk. Cadeaus die in het teken staan van sport.

Vandaag een top 5 Vaderdag cadeaus. Die in het teken staan van sport, maar jouw vader geheid leuk gaat vinden..

1.Begeleider/ coach bedankt pakket.Is jouw vader nou net zo een hockeyliefhebber als dat jij bent en coacht of begeleidt hij al jaren jouw team. Dan is dit het perfecte cadeau om te geven. Met de fantastische wijnsokken en een schort, is jouw vader helemaal klaar om de zomer door te gaan.

2.Hingly Nederland sokken.  Is jouw vader een echte Nederland fan en kijkt hij altijd naar elke hockey- en voetbalwedstrijden, dan zijn deze sokken de sokken die je moet hebben. Hingly heeft sokken in alle kleuren en maten en altijd wat voor iedereen.

3.The Indian Maharadja zonnebril.  Nu het weer mooier wordt, verschijnen ook de zonnebrillen weer. De vaders werken weer vaker in de tuin en een zonnebril is dan hard nodig. Dus waar wacht je nog op, deze zonnebrillen zijn perfect!

4.The Hockey Centre bidon.  Genoeg water drinken is voor iedereen van belang. Maar met al die drukke vaders die er rond lopen, is dit niet altijd het eerste waar zij aan denken. Misschien staan er wel al tien van in de kast, een extra bidon is nooit erg.

5.The Indian Maharadja pet.  De zomer is inzicht en de zon gaat steeds harder schijnen. Deze pet kunnen de vaders niet missen in hun kast. Hij is overal goed voor, tijdens het kijken van de hockeywedstrijden volgend seizoen of tijdens het sporten en van de zon genieten in de tuin. Geen twijfel mogelijk dat jouw vader hier niet blij van wordt.

Naast deze top 5 hebben wij The Hockey Centre ervoor gezorgd dat er een hele collectie is voor vaderdag. Dus als jij na deze top 5 toch nog twijfelt, wat wij ons niet kunnen voorstellen, kan je altijd in onze collectie kijken..