Top 5 cadeau voor de hockey coach

De feestdagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat er verlanglijstje worden ingevuld en er cadeau ideeën ontstaan. Voor sommige lijkt het misschien nog heel ver, maar het is nooit verkeerd om op tijd na te denken over welk cadeautje jij dit jaar wilt geven of wilt krijgen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een top 5 cadeautjes lijst gemaakt, met de perfecte tips voor een hockeycoach. Natuurlijk kan je de cadeautjes ook buiten alle hockeygerichte gelegenheden geven. Alle tips zijn bij The Hockey Centre online te bestellen of in de winkel beschikbaar!

Mercian loopladder

Deze loopladder is perfect tijdens de warming-up bij de wedstrijden en is jou coach nou toevallig ook jullie trainer, of houd jullie coach van veel bewegen, dan is deze loopladder perfect om als cadeau te geven.  De loopladder kan op verschillende manieren worden gebruikt, maar kan niet worden gemist bij een coach. De loopladder komt in een handige draagtas.

Fika ballentas

Loopt jou coach ook altijd zo te stoeien met al die ballen die hij/zij moet meenemen tijdens de wedstrijden. Dan is deze tas de oplossing, de tas komt in verschillende maten. De tas is verkrijgbaar voor 27, 36 en 48 ballen. Is maar net hoeveel ballen jou coach kan tillen. De tassen zijn verkrijgbaar in leuke kleuren. De tas heeft dus alleen maar voordelen voor jou coach. Vanaf 23,50. 

Malik coachbord

Heb jij een coach die altijd iets wil uitleggen maar dit nooit goed kan laten zien, dan is dit coach board perfect om als cadeau te geven. Jouw coach kan vanaf nu gemakkelijk opstellingen of technieken uitbeelden en hoeft dus niet meer moeilijk te doen tijdens de voorbereiding. Voor maar 9,95 kan dit board voor jou coach zijn.   

Fluitje

Soms moet de coach opeens fluiten, Het is dan natuurlijk wel handig dat je coach een fluitje bij de hand heeft. Weet jij dat je coach nooit een fluit bij zich heeft? Dan is het geven van een fluitje een klein en gemakkelijk cadeau.

EHBO koffer

Een leuk cadeau om aan het einde van het jaar te geven, maar ook nu voor de feestdagen. De EHBO koffer komt altijd van pas en is een must tijdens het coachen van een team. De koffer is voorzien van alle spullen die je nodig kan hebben tijdens een wedstrijd of training.

Schort coach van het jaar

Wil jij je coach verassen met een leuk cadeau dan is dit schort een hele goede optie!
Met dit schort kan jullie coach weer zijn/haar favoriete gerechten maken zonder vies te worden!

Er zijn ook blanco schorten. Het is mogelijk om een eigen gemaakte tekst te verzinnen die wij op het schort kunnen bedrukken.