TOP 5 CADEAU,
VOOR DE HOCKEY COACH.

De feestdagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat er verlanglijstje worden ingevuld en er cadeau ideeën ontstaan. Voor sommige lijkt het misschien nog heel ver, maar het is nooit verkeerd om op tijd na te denken over welk cadeautje jij dit jaar wilt geven of wilt krijgen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een top 5 cadeautjes lijst gemaakt, met de perfecte tips voor een hockeycoach. Natuurlijk kan je de cadeautjes ook buiten alle hockeygerichte gelegenheden geven. Alle tips zijn bij The Hockey Centre online te bestellen of in de winkel beschikbaar!.

1.  Mercian loopladder, deze loopladder is perfect tijdens de warming-up bij de wedstrijden en is jou coach nou toevallig ook jullie trainer, of houd jullie coach van veel bewegen, dan is deze loopladder perfect om als cadeau te geven.  De loopladder kan op verschillende manieren worden gebruikt, maar kan niet worden gemist bij een coach. De loopladder komt in een handige draagtas.

2. Fika ballentas, loopt jou coach ook altijd zo te stoeien met al die ballen die hij/zij moet meenemen tijdens de wedstrijden. Dan is deze tas de oplossing, de tas komt in verschillende maten. De tas is verkrijgbaar voor 27, 36 en 48 ballen. Is maar net hoeveel ballen jou coach kan tillen. De tassen zijn verkrijgbaar in leuke kleuren. De tas heeft dus alleen maar voordelen voor jou coach. Vanaf 23,50. 

3. Malik Coach Board, heb jij een coach die altijd iets wil uitleggen maar dit nooit goed kan laten zien, dan is dit coach board perfect om als cadeau te geven. Jouw coach kan vanaf nu gemakkelijk opstellingen of technieken uitbeelden en hoeft dus niet meer moeilijk te doen tijdens de voorbereiding. Voor maar 9,95 kan dit board voor jou coach zijn.  

4. Handfluit, soms moet de coach opeens fluiten, in de tijden waar wij nu in leven is de handfluit een oplossing om dit gemakkelijk te kunnen doen.  Een hygiënisch alternatief voor de standaard fluitjes, die met de hand bediend wordt. Minimaliseert het risico van infecties. De handfluit is voorzien van een praktische metalen ring en kan worden bevestigd aan een koord. Kan door kinderen en volwassenen gebruikt worden. De handfluit is gepredestineerd voor gebruik door meerdere personen

5. Coach bedankt pakket, een leuk cadeau om aan het einde van het jaar te geven, maar ook nu voor de feestdagen. Het pakket bestaat uit een schort, met opdruk en een paar wijnsokken. Hoe leuk. Het schort is in verschillende kleuren verkrijgbaar en voor iedereen geschikt, het schort is makkelijk te verstellen. Een perfect cadeau voor de coach die ook wel van koken houd thuis.

MERCIAN LOOPLADDER

Mercian Loopladder
Mercian Loopladder
€24,95

Perfect cadeau voor de hockey coach, de loopladder is iets wat niet kan missen in de tas van de coach, komt met een draagtas en daardoor gemakkelijk mee te nemen.

FIKA BALLENTAS

Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
Fika Ballentas 27
€23,50

Deze ballentas zorgt voor een verlichting van de coach, geen ballen die telkens uit de tas rollen. De tas is gemakkelijk mee te nemen.

MALIK COACH BOARD

Malik Coach Board
Malik Coach Board
€9,95

Met dit coach board kan je tijdens de wedstrijden technieken en opstelling gemakkelijk laten zien, geen gestoei meer dus tijdens de voorbereiding.

HANDFLUIT

Handfluit
Handfluit
Handfluit
€9,00

Een hygiënisch alternatief voor de standaard fluitjes, die met de hand bediend wordt. Minimaliseert het risico van infecties. De handfluit is voorzien van een praktische metalen ring en kan worden bevestigd aan een koord. .

COACH BEDANKT PAKKET

De coach mag wel weer even in het zonnetje gezet worden. Met dit pakket ben je dan op het juiste adres. De fantastische wijn sokken en een schort is perfect bestemd voor elke coach.

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...

BIG NEWS - WIJ GAAN VERHUIZEN

BIG NEWS - WIJ GAAN VERHUIZEN

Nov 05, 2022Shopify API
WELKE ZAALHOCKEYSTICK PAST BIJ MIJ?