Top 5 cadeau voor de hockey keeper

De feestdagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat er verlanglijstje worden ingevuld en er cadeau ideeën ontstaan. Voor sommige lijkt het misschien nog heel ver, maar het is nooit verkeerd om op tijd na te denken over welk cadeautje jij dit jaar wilt geven of wilt krijgen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een top 5 cadeautjes lijst gemaakt, met de perfecte tips voor een hockeykeeper. Natuurlijk kan je de cadeautjes ook buiten alle hockeygerichte gelegenheden geven. Alle tips zijn bij The Hockey Centre online te bestellen of in de winkel beschikbaar!

OBO sleutelhanger

Ken jij iemand die helemaal weg is van keepen, dan is deze sleutelhanger perfect. De sleutelhanger is nieuw dit jaar en verkrijgbaar in allemaal leuke kleurtjes. Een fanatieke keeper maak je denk ik niet blijer. En de sleutelhanger is maar 3,27.  Een leuk cadeautje dus voor tijdens de feestdagen.

OBO Bobbla keeperbal

Deze bal is de gadget die je als keeper nodig hebt, doordat de bal een ei- vorm heeft kan hij elke kant opgaan. De bal helpt dus met voet- en oog coördinatie en om je lichaamspositie te ontwikkelen. Gebruik de bal tijdens de trainingen of tijdens het oefenen thuis en merk direct verschil.

OBO blinders

Dit pakket blinders bevat 2 blinders. Blinders zijn de oplossing om je te beschermen tegen de laaghangende zon. Het pakket bevat een lichtere en donker gekleurde blinder, voor als de zon echt heftig gaat schijnen! Je hoeft vanaf nu niet meer tape op je helm te plakken als jij last hebt van de zon. Deze blinders zijn de perfect vervanging en zijn gemakkelijk in gebruik. Voor 24,95 kan jij dit perfect cadeau voor de keeper in huis hebben.

The Indian Maharadja armbandje

Keepers hebben natuurlijk geen zweetband nodig, ook al hebben zij het soms nog zo warm. Om toch iets te kunnen dragen heeft The Indian Maharadja perfecte armbandjes, de armbandjes zijn in allerlei kleuren beschikbaar en makkelijk om en af te doen. Een leuk cadeautje voor de keeper, die dan toch wat kan dragen, voor maar slechts 1,90.

OBO keepersbidon

Een bidon speciaal ontworpen voor keepers. Door de lange tuit op de bidon is deze gemakkelijk te gebruiken terwijl jij je helm nog op hebt. Geen gestoei meer met het snel willen drinken van een slokje water tijdens de trainingen en wedstrijden. Perfect dus voor de keeper die hier altijd moeite mee heeft. Verkrijgbaar in drie kleuren, voor maar 8,00.