TOP 5 CADEAU,
VOOR DE HOCKEYSPELER.

De feestdagen komen steeds dichterbij, wat betekent dat er verlanglijstje worden ingevuld en er cadeau ideeën ontstaan. Voor sommige lijkt het misschien nog heel ver, maar het is nooit verkeerd om op tijd na te denken over welk cadeautje jij dit jaar wilt geven of wilt krijgen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een top 5 hockey cadeautjes lijst gemaakt, met de perfecte tips voor een hockeyspeler. Natuurlijk kan je de cadeautjes ook buiten alle hockeygerichte gelegenheden geven. Alle tips zijn bij The Hockey Centre online te bestellen of in de winkel beschikbaar!

1. Hockey vriendenboekje, wil jij alles van jouw hockeymaatjes weten, dan is dit vriendenboekje perfect voor jou. In het vriendenboekje is er ruimte voor 19 hockeymaatjes, het is een speciaal vriendenboekje voor hockeyers, met vragen die ook gericht zijn op hockey, er is een pagina voor jouw hockey team en het boekje bevat leuke quotes. Een perfect cadeautje dus om alles te weten te komen over jouw hockeymaatjes en slechts voor maar 9,95. 

2. Hockey fietsklem, ken jij iemand die altijd op de fiets naar de hockey gaat en altijd loopt te stoeien met zijn stick op de fiets. Of ben jij deze persoon zelf. Dan is dit de perfect oplossing. Met deze fietsklem neem jij op een veilige manier jouw hockeystick, tennisracket of paraplu mee op de fiets. Je monteert de fietsklem eenvoudig door hem met de meegeleverde tyraps vast te maken aan jouw fiets. Voor maar een tientje

3. I LOVE HOCKEY handdoek,  deze handdoek is ideaal voor in de gym- en hockeytas. Perfect om alle zweetdruppels af te kunnen vegen na een zware training of wedstrijd. Perfect om te geven als cadeau aan de hockeyliefhebber. De handdoek heeft een borduring aan de onderkant met I LOVE HOCKEY en is dan ook niet te missen. Nu voor 9,95. 

4. The Indian Maharadja zweetband voor om de pols, het zweet druppelt van je gezicht af tijdens de trainingen en wedstrijden, maar waar veeg je dit aan af. Na het aanschaffen van deze zweetband heb je nooit meer last van al dat zweet op je gezicht. Zet hem op je eigen verlanglijstje of geef hem aan de speler die hier altijd last van heeft. Voor maar 2,95 schaf je deze zweetband voor om je pols aan, ik zeg koop er eentje voor om beide polsen!

5. Hockey plezier kwartetspel,  eindeloos genieten met al je hockeymaatjes, maar ook gezellig thuis met de familie. Dit hockey kwartetspel helpt jou met het leren van allerlei hockey gerelateerde zaken.  Een fantastisch kwartetspel voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dit kwartet spel telt 40 kaarten met als uitgangspunten Sportiviteit & Respect voor elkaar. Er zijn 10 verschillende onderwerpen: Gedragsregels, Passeer bewegingen, Start, Soorten slagen, Stick vasthouden, Overtredingen, Keeper, Strafcorner, Uitrusting & Scheidsrechter. Een super leuk cadeautje dus!

HOCKEY VRIENDENBOEKJE

Hockey Vriendenboekje
Hockey Vriendenboekje
Hockey Vriendenboekje
Hockey Vriendenboekje
Hockey Vriendenboekje
€9,95

Alles te weten willen komen over jouw hockeymaatjes, dan is dit vriendenboekje het perfecte cadeau voor jou. Allerlei hockey gerelateerde vragen. 

HOCKEY FIETSKLEM

Brabo Fietsklem
Brabo Fietsklem
Brabo Fietsklem
Brabo Fietsklem
Brabo Fietsklem
Brabo Fietsklem
€12,99

Loop jij ook altijd te stoeien tijdens het fietsen. Deze fietsklem lost al jou problemen op. Makkelijk te monteren en veiliger fietsen!

I LOVE HOCKEY HANDDOEK

Hingly Handdoek
Hingly Handdoek
€9,95

Een handdoek om alle zweetdruppels weg te kunnen halen na een training of wedstrijd. Maar ook perfect voor op vakantie en thuis. 

THE INDIAN MAHARADJA POLSBAND

The Indian Maharadja Zweetband Pols
The Indian Maharadja Zweetband Pols
The Indian Maharadja Zweetband Pols
The Indian Maharadja Zweetband Pols
The Indian Maharadja Zweetband Pols
The Indian Maharadja Zweetband Pols
The Indian Maharadja Zweetband Pols
€2,95

Heb jij ook altijd zo last van al die zweetdruppels, met deze polsband heb je hier nooit meer last van. Met 1 veeg over je hoofd is al het zweet verdwenen en kan jij er weer tegenaan. Een perfect cadeau dus. 

HOCKEYPLEZIER KWARTETSPEL

Hockey Plezier Kwartet Spel
Hockey Plezier Kwartet Spel
€5,50

Gezellig met elkaar leren over verschillende hockeyzaken, wie wil dat nou niet. Dit kwartet spel helpt jou hierbij, leuk om te geven als cadeau. 

MISSCHIEN OOK WAT VOOR JOU...