Welk bitje past er perfect bij jou?

Een bitje is een must tijdens het hockeyen. Het beschermt je tijdens de trainingen en wedstrijden en kan je dan ook niet vergeten. Maar welk bitje is nou geschikt voor jou? Tegenwoordig heb je genoeg keuze tussen verschillende bitjes. Het verschil tussen deze bitjes weten is dan ook zeker iets wat je meeneemt in je keuze. Daarom hebben wij de verschillende bitjes van The Hockey Centre op een rij gezet en vertellen wij jou de voordelen.

SOORTEN BITJES

1. De Aero Bitjes van Sisu zijn er in verschillende kleuren en is maar 1,6 mm dik! Het ultralichte design van Aero is 50% dunner dan de normale sport bitjes en biedt maximale comfort. Daarbij is het makkelijk om het bitje te vormen naar jouw gebit. En bied het bitje de bescherming die jij tijdens de hockey nodig hebt. Het Sisu bitje kan je tot wel 20 keer opnieuw happen! Gewoon praten en drinken terwijl jij jouw hockeybitje in hebt. Ook voor de spelers die vaak last hebben van moeilijk ademen met een normaal bitje.

2. Dit snapfit bitje van OPRO is perfect voor de jongste jeugd, maar is ook verkrijgbaar voor senioren en in verschillende kleuren. Het bitje hoef je niet te happen en is dus direct klaar voor gebruik en ook gemakkelijk in gebruik. Dit bitje is perfect als back up in je tas, voor iedereen die zijn bitje verliest op het veld. Je hebt er dan altijd eentje bij je die je direct kan gebruiken.

3. De OPRO bitjes bieden optimale bescherming, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn te halen in een bronzen, zilveren, gouden en platinum versie. Het bitje is voorgevormd, waardoor je gemakkelijk kan happen en het perfect om jouw gebit gevormd wordt. Het bitje is er voor iedereen, de youth lijn is speciaal ontworpen voor de jongste jeugd.

Speel ook met een beugel met optimale bescherming. Het bitje is speciaal gemaakt voor iedereen met een beugel en past dus perfect om je beugel heen. Het bitje heeft een ultieme schokdemping en het happen van het bitje gaat gemakkelijk. Geen last meer van bitjes die niet passen door de beugel.

4. De Makura's IGNIS-gebitsbeschermer is een 2-laagse beschermer en combineert een supersterke SHOKBLOKER ™ buitenkant en een GELFORM ™ voering voor de ultieme bescherming en een comfortabele pasvorm. Makura's IGNIS-gebitsbeschermer is CE-goedgekeurd en gecertificeerd. Bij het bitje zit een opbergdoosje om je bitje te beschermen. 

Wist je dat wij helpen met happen van een bitje in de winkel? Maak een speciale afspraak of doe het gelijk bij aanschaf van jouw nieuwe bitje.

Heb jij vragen nog over de bitjes? Neem contact met ons op!. 

VEEL HOCKEY PLEZIER!