Bestelinformatie

VERZENDWIJZE

Al onze pakketten worden verzonden per PostNL. 

Wij trachten al onze pakketten binnen 48 uur te bezorgen, de maximale levertijd is 5 werkdagen. Mocht de levertijd onverhoopt niet gehaald worden dan wordt u hierover geïnformeerd.

U kunt uw pakket tracen via PostNL app.  

 

VERZENDKOSTEN

GRATIS VERZENDING bij bestellingen vanaf €100,-

Artikelen worden met de PostNL Pakketdienst verzonden met verzendkosten afhankelijk van gewicht. T/m 10kg is €6.95,-, t/m 30kg is €13.25,-.

Verzenden buiten Nederland. Stuur ons een bericht voor meer informatie. 

Afhalen bij de showroom is uiteraard zonder kosten.

 

LEVERTIJD

Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is normaal binnen 2 werkdagen, soms duurt het een dag langer.
Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag te leveren. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, krijgt u hiervan bericht, per mail of telefoon.

 

VERTRAAGDE LEVERING

Wij streven er naar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

 

NIET LEVERBARE ARTIKELEN
Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle bestelde artikelen te leveren. Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan wordt u hier per e-mail of per telefoon over op de hoogte gesteld. Wij storten het betaalde bedrag binnen 7 werkdagen terug naar uw bankrekening of zoeken samen naar een passend alternatief.

Alle bij ons bestelde artikelen in de originele verpakking retour gestuurd worden wanneer de aankopen via de webshop (Hockeycentre.nl) worden gedaan.

Hieronder de geldende regels:

  • De verzendkosten die u maakt bij het retour sturen zijn te allen tijde voor uw rekening. (Tenzij het een fout van onze kant betreft).
  • The Hockey centre is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan tijdens het verzendproces.
  • Retouren dienen altijd binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen gemeld te worden via info@hockeycentre.nl of terug te sturen via het retour formulier die mee is gestuurd. 
  • Het retour zenden dient altijd te geschieden in de oorspronkelijke verpakking van het product en/of in een deugdelijke, stevige andere verpakking.
  • Altijd duidelijk het adres van u als afzender op het pakket vermelden en het retournummer (dat u van ons ontvangt). Als er geen afzender en/of retournummer op het pakket wordt vermeld kunnen wij helaas het retourpakket niet accepteren.
  • Het bedrag van de retour gestuurde artikelen wordt aan u retour gestort.
  • Indien u een ander product wilt ontvangen dient u een nieuwe order te plaatsen, retourzendingen worden altijd gecrediteerd.

 

Retour adres:

The Hockey centre
Louis Armstrongweg 110
1311 RL, Almere

 

The Hockey Centre en de leverancier van het product doen onze uiterste best om de beste kwaliteit te leveren! Toch kan het gebeuren dat er een fabricage fout zit in de stick of ander materiaal. 

The Hockey Centre geeft in samenwerking met de leverancier van het product een 6 maanden* garantie op de door haar geleverde artikelen.  De factuurdatum geldt als ingangsdatum.

Wanneer een mankement aan het product niet is ontstaan door één van de onderstaande redenen: 

- Onjuist gebruik 

- Geen of slecht onderhoud 

- Slijtage 

Wanneer er twijfel ontstaat bij ons over garantie kwestie zullen wij altijd contact opnemen met de leverancier van het product.  

*Garantie valt niet onder afgeprijsde artikelen onder de 30% korting & houten kindersticks.  

Ben jij van mening of twijfel jij dat jouw artikel aan de garantievoorwaarden voldoet? Dan kan jij contact met ons opnemen via onze whatsapp service of email. Met daarbij foto's van jouw product.